BİZ EVLENİYORUZ'DAN CANER KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ'NDE NE ARIYOR?
Show TV'de yayınlanan 'Biz Evleniyoruz' programının popüler damat adaylarından Caner, gelin adaylarından Tülin'le evlenmeyeceğini açıklayınca seyirci şoke olmuştu.
Programda bir ilk yaşandı ve 3 damat adayı (Caner, Emre, Aybars) da evdeki hiçbir gelin adayıyla evlenmeyeceklerini söylediler.
Ancak bir gün sonra...
Habershow editörü, haftasonunda Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde bir arkadaşının nikahına davetliydi...
Nikah, Zübeyde Hanım Kokteyl Salonu'ndaydı.
Bir alt katta da bir başka çiftin nikahı vardı.
Nikah bittiğinde üst kattaki kokteyl salonundan at kata inenler Caner ve Emre'yi görünce gözlerine inanamadı.
'Biz Evleniyoruz' programının bir gün önce ''Evlenmiyoruz'' diyen iki damat adayını bir gün sonra evlendirme dairesinde görmek şaşırtıcıydı.
Acaba karar mı değiştirmişlerdi ?
Hayır...
'Biz Evleniyoruz' programını yapan Senkron TV çekim ekibinden bir çalışanın nikahına davetliydiler sadece.
Habershow editörü, Caner'i, Emre'yi ve gıyabında Aybars'ı kutladı.
Çünkü; 200 milyar değerinde ödül kazanmak için evlenebilirlerdi.
Ama evlenmediler...
Paraya kendilerini satmadılar...
habershow
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 21:39