Spor
  • 22.8.2009 02:44

'BİZDE KAHRAMAN ÇOK!..'

Roberto Carlos, Sarı-Lacivertli taraftarlara umut dolu mesajlar verdi. Fenerbahçe'nin Bu sezon çok güçlendiğini ve kabuk değiştirdiğini söyleyen Carlos, "Eski futbolcular farklı bir kimliğe büründü. Yapılan transferler de harika. Takımda maçın kaderini değiştirecek çok kahraman var. Rakiplerimiz kimi durduracağını bilemiyor" dedi. Carlos ocak ayında takımdan ayrılmasının söz konusu olmadığını da söyledi.

ŞAMPİYONLUK BİZE ÇOK YAKIN
F.Bahçe'de bir kere daha futbola aşık olduğunu söyleyen Carlos, şöyle devam etti: "R.Madrid'den sonra başka takıma gitseydim bu kadar mutlu olamazdım. F.Bahçe'de şampiyonluk yaşayamadan ayrılırsak üzülürüm. 2 kez Süper Kupa sevinci yaşadım ama yeterli değil. Şampiyonluğun yakın olduğunu hissediyorum. UEFA'da da çok yol alacağımızdan eminim. Final bile olabilir."

İSTANBUL'U GÖREMEDİM
Sol kanada ilaç olsun diye alınan ancak Fenerbahçe'nin gizli golcüsü olan Andre Dos Santos, Sion'dan İstanbul'a dönüşte ilginç açıklamalarda bulundu. Santos, "Bana İstanbul'daki yaşamdan, güzelliklerden takım arkadaşlarım övgüyle söz ediyor. Ama ben yoğun tempodan fırsat bulup. İstanbul'u göremedim" dedi. Santos, şöyle devam etti: "Türkiye'ye gelir gelmez beni omuzlara aldılar. Bu tablo karşısında mahçup olmamaya çalışıyorum. Bana çok güveniyorlar. İlerleyen zamanlarda Fenerbahçe'de çok daha başarılı olacağım."

TANRI SION'A YARDIM ETSİN!
F.Bahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda İsviçre'nin FC Sion takımını 2-0 yenmesi İsviçre basınında da geniş yer buldu. Blick gazetesi "İstanbul için hayale kapılmayalım, gerçekleri görelim. Tanrı, Sion'u İstanbul'da hezimetten korusun" yorumunu yaptı. Tribune de Geneve Gazetesi de "Sion için mucize olmadı" başlığını kullandı. Le Matin Gazetesi, Fenerbahçe'nin galibiyetini "Sion İstanbul'a turistik gezi yapacak" başlığıyla sayfalarına taşırken, "İki takım arasında büyük fark var. Tur Sion için bir hayal" diye yazdı.

1. TORBA ARTIK ÇOK ZOR
Avrupa Ligi'nde F.Bahçe'nin 1. torba şansını azaldı. Puan olarak Fener'den üstte olan takımlar ilk maçta avantaj elde etti. F.Bahçe bülük bir ihtimalle grup kuralarına 2. torbadan girecek..

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:36

İLGİLİ HABERLER