Asayiş
  • 12.3.2006 00:13

BOĞAZ KÖPRÜSÜ'NDE KREDİ KARTI İNTİHARI

İstanbul'da, kredi kartı borcu yüzünden bunalıma giren bir genç, Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar etti.


Alınan bilgiye göre, evli olduğu öğrenilen Mehmet Cengiz Kaşıkçı (29), 37 PE 759 plakalı otomobille Boğaziçi Köprüsü'ne geldi. Araçtan inen Cengiz, korkuluklara çıkarak kendisini boğazın soğuk sularına bıraktı. Köprü Koruma polislerinin fark ettiği intihar olayının ardından 1 saat sonra Kaşıkçı'nın cesedi, Ortaköy açıklarında deniz polisi tarafından bulundu.

Genç adamın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken köprü üzerinde bıraktığı otomobilde çok sayıda bira şişesi bulundu.


Yaklaşık 8 ay önce askerden geldiği ve nakliye işi yaptığı öğrenilen Cengiz'in, kredi kartı borcunu ödeyemediği için bir süredir bunalımda olduğu ortaya çıktı.


Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri tamamlanan cenaze, ailesi tarafından Erzincan'a götürüldü.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:50

İLGİLİ HABERLER