Asayiş
  • 26.5.2013 12:01

Boğulan gencin son mesajı...

BURSA'nın Gemlik İlçesi'nde denize giren 24 yaşındaki Barışhan Demirkol, boğularak öldü. Demirkol'un ölümünden 2 gün önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına, 'Ya ben Bursa'yı alacam ya da Bursa beni!' diye yazdığı görüldü.

Gemlik'e bağlı Küçük Kumla Mahallesi'nde dün saat 15.00 sıralarında serinlemek için 2 arkadaşıyla birlikte denize giren Barışhan Demirkol, arkadaşlarının gözleri önünde kayboldu. Yüzme bilmeyen Demirkol'u arama çalışmalarına Yalova'dan çağrılan deniz polisi de katıldı. Bir firmada harita teknisyeni olarak çalıştığı belirtilen Barışhan Demirkol'un cesedine arama kurtarma ekipleri dün saat 20.00 sıralarında ulaştı. Demirkol'un cesedi Gemlik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmaya Gemlik Cumhuriyet Savcılığı'nca başlanırken, Sinoplu olan ve Bursa'da yaşayan Barışhan Demirkol'un ölümü arkadaşlarını üzüntüye boğdu. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına iki gün önce Ya ben Bursa'yı alacam yada Bursa beni!" diye yazan Demirkol'un arkadaşları, üzüntüleri aynı sayfada dile getirdi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:00

İLGİLİ HABERLER