Asayiş
  • 26.5.2013 11:18

Fidyecinin eşi kocasına böyle isyan etti

Gemlik’te, bir işadamının oğlunun kaçırılması olayına karıştıkları ileri sürülen 3 kişi, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Sabah erken saatlerde ilçe devlet hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Uğur Ekin’i (26) silah zoruyla kaçırdıkları öne sürülen zanlılar Halil U. (36), İrfan K. (38) ve Ersin N. (34), adliyeye sevk edildi. Zanlıların adliyeye getirilişi sırasında yakınları da gözyaşlarına boğuldu. İrfan K.’nin eşi, “Bizi mahvettin. Hayallerimizi yıktın, hayatımızı mahvettin” dedi.

Kurşunlu Mahallesi’nde benzin istasyonu sahiplerinden İzzet Ekin’in oğlu Uğur Ekin, 3 zanlı tarafından zorla otomobile bindirilerek kaçırılmış, daha sonra otomobili Gençali köyü yakınlarında terk ederek, kayıplara karışmışlardı. Adam kaçırma olayının failleri oldukları ileri sürülen 3 kişi, dün sabaha doğru yapılan baskınla yakalanarak gözaltına alınmışlardı.

TUTUKLANDILAR

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde iki gün önce akaryakıt istasyonu sahibinin oğlu 26 yaşındaki Uğur Ekin'i kar maskesi takarak kaçıran ve 1 milyon lira fidye isteyen İrfan K., Halil C., Ersin N. Cumhuriyet Savcısına ifade verdikten sonra 'Yağma, Silahlı Tehdit ve Zorla Alıkoyma' suçlarından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Nöbetçi mahkemede de ifadeleri alınan şüpheliler, tutuklanarak Bursa Cezaevi'ne gönderildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:00

İLGİLİ HABERLER