Spor
  • 12.3.2006 18:18

BORDO MAVİLİ TAKIM İLE SARI KIRMIZILI TAKIM, STADA GELDİ

GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON (İHA) - Trabzonspor ve Galatasaray takımları, saat 19.00'da oynanacak karşılaşma öncesinde Hüseyin Avni Aker Stadı'na geldi.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden çıkarak saat 17.20'de kulübe ait otobüsle stada gelen bordo-mavili takıma yol boyunca ve stada girişte taraftarlar yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Galatasaray kafilesi ise kamp yaptıkları Zorlu Grand Otel'den çıkarak stada gelirken, otel çıkışında Bordo-mavili taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Sarı-kırmızılı kafile, polis eskortu eşliğinde saat 17.30'da stada giriş yaptı.
Öte yandan, maç öncesi tribün önlerinde zaman zaman taraftarlar arasında gerginlik yaşanırken, biletlerin karaborsaya düştüğü öğrenildi. Kale arkası 2 YTL olan biletlerin 25-30 YTL'den satıldığı öğrenildi. Maçı izlemek üzere Erzurum'dan gelen yaklaşık 80 kişilik Galatasaraylı taraftar grubunun Maçka İlçesi'nde bekletildiği bildirilirken, bu taraftarların alınacağı tribüne de Trabzonsporlu taraftarların hücum ettiği ve bu tribünün biletlerinin de Trabzonspor Kulübü tarafından satıldığı öğrenildi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:49

İLGİLİ HABERLER