
Boşandığı karısını vurup başında ölmesini bekledi
Ankara'da korkunç olay! Boşandığı eski eşini silahla vurdu, başında ölmesini bekledi
Ankara'da korkunç olay... Cani eski koca boşandığı eşini silahla yaraladı, kadına yardım etmek isteyen çevre sakinlerine engel oldu... Kanlar içinde yere yığılan kadının başında ölmesini bekledi!
Ankara Çankaya'da bir kadın yaşadığı apartmanın hemen önünde boşandığı eski eşi tarafından silahlı saldırıya uğradı.Ağır yaralanan kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, silahlı saldırgan ise kadına yardım etmek isteyen çevre sakinlerini etrafa ateş saçarak engel oldu.
Silahla vurduğu eski eşinin başında ölmesini bekleyen saldırgan, polis ekiplerince gözaltına alınırdı. Ağır yaralanan kadın sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı.
Polis yaşanan saldırıya ilişkin inceleme başlatırken, vurulan kadının eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı çıkardığı öğrenildi.
Karın bölgesi, sırtı ve göğsünden yaralanan Ceylan ise 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ceylan'ın 2 kızı bir de oğlunun olduğu öğrenilirken, boşandığı eşi Eroğlu tarafından daha önce de tehdit aldığı, evinin kapısını yumrukladığı öğrenildi.
"ÇOCUKLARINA NE DİYECEĞİM"
Olaya ilişkin konuşan Ayrancı mahalle muhtarı Elif Doğan "Boşanalı bir yılı geçti. İki kızı bir de oğlu var. Kızına ben haber verdim. En küçük çocuğu ortaokula gidiyor. Burada küçük kızıyla birlikte yaşıyordu.Ben o çocuğa ne diyeceğimi bilemiyorum. Birazdan okuldan almaya gideceğim. Pandemi de taşındılar buraya. Elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştık ama maalesef koruyamadık.
Boşanma süreci tamamlanana kadar devlet korudu. Pelin Ceylan evin önünde çilek alıyordu. Eve para almak için çıkmak istiyorken karşıdan boşandığı eşi geliyor. Hemen ateş ediyor. Karnına iki el ateş ediyor. Sonra kaçmaya çalışıyor. Havaya ateş ediyor. Orada polis ekipleri tarafından yakalanıyor. İnşallah Pelin Ceylan yaşar" ifadelerini kullandı.
"ESNAFA DA ATEŞ ETMEYE ÇALIŞTI"
Olayı gören Pelin Ceylan'ın kapı komşusu İlkay Ateş, " Sesi duydum, tam çıktığımda ateş etti. Komşum yere düştü. O an herkes yardıma koştu. Kapının önünden meyve alıyordu. Mehmet Eroğlu geldi. Meyve satan adama da ateş etmeye çalıştı silah tutukluluk yaptı. Küfürler etti, bağırdı. İnsanlar yardım etmeye çalıştı. Yardım için gelenlere de ateş etti. Sonra havaya ateş ederek kaçmaya başladı" dedi.
Ateş, "Daha önce geç bir saatte Mehmet Eroğlu, Pelin Ceylan'ın kapısına dayandı. Kapıyı tekmeliyordu, bağırıyordu. Kadın sesi de duyunca aşağı indim yardım etmek için. Pelin Ceylan 'git rahat bırak beni artık' diyordu. Mehmet Eroğlu'nu ittim binadan dışarı çıkarttım. Beni tehdit etti.Sen de göreceksin gününü demeye başladı. Ben de ne istiyorsan onu yap elinden geleni ardına koyma çık git binadan dedim.Şehir dışında olduğum bir gün Pelin Ceylan yine beni arayıp yardım istedi. Şehir dışında olduğumu polisi araması gerektiğini söyledim. Çok korktuğunu belirtti. Onun üstüne birkaç kere daha geldi apartmana. Bağırdı çağırdı gitti. Kendi halinde bir kadındı. Binada hayvanları besliyordu." diye konuştu.
Güncellenme Tarihi : 13.12.2022 12:40