Spor
  • 27.1.2023 16:10

Brezilya basını Fenerbahçelileri kahreden haberi duyurdu!

 Fenerbahçe'nin sezon başında göreve getirdiği Portekizli dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus, kısa süre içerisinde sarı-lacivertli taraftarların gönüllerini adeta fethetti. Sarı-lacivertli kulüpte sezona oldukça iyi giren Jesus, ligin büyük bölümünde liderliği elinde bulundururken Avrupa Ligi grubunu da lider tamamladı. Son haftalarda düşüşe geçen Fenerbahçe'de büyük bir Jorge Jesus tehlikesi ortaya çıktı.

 Fenerbahçeli taraftarları korkutan bir haber Brezilya basınından geldi. Jorge Jesus için olay bir iddia ortaya atıldı.

PORTEKİZ BASINI JESUS'U DUYURMUŞTU

Portekiz'in yüksek tirajlı gazetelerinden Record, milli takım teknik direktörlüğü için diğer bir aday olan Jorge Jesus ile ilgili flaş bir habere imza atmıştı.Record'un haberine göre Portekiz'in bu arayışından haberi olan Jorge Jesus'un milli takım teknik direktörlüğü için görüşmeye hazır olduğunu federasyona bildirmişti.

BREZİLYA BASININDAN OLAY İDDİA

2022 Dünya Kupası'nın ardından Jorge Jesus'un adı Brezilya Milli Takım teknik direktörlüğü için de geçmişti.Goal Brezilya'da yer alan habere göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırmanın hayalini yaşıyor.Haberde Portekizli çalıştırıcının teklif gelmesi halinde kabul edeceğini yakın çevresine aktardığı ifade edildi.

Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takımı'nın başına geçmek için lobi yaptığını açıklayan Goal Brezilya, flaş bir iddiayı da ortaya attı.İddiaya göre; Portekizli teknik direktör, Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin sorun olmayacağını da söyledi.

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 27.1.2023 16:14

İLGİLİ HABERLER