Spor
  • 30.3.2013 22:43

Burak Yılmaz : Ronaldo konusunda ukala değilim

Burak Yılmaz, Cristiano Ronaldo ile karşılaştırılmalarına ilişkin, "Onun gibi büyük bir oyuncuyla kendimi kıyaslayacak kadar ukala değilim" dedi.İstanbul BB karşısında 2-0 kazanan Galatasaray'da Burak Yılmaz, maç sonrası Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncunun yorumlarından satır başları şöyle oluştu:

"Bugün biraz fizik olarak yoruldum. Üç günde bir maç oynamamızın da bunda etkisi var. Bugün önemli olan Real Madrid maçı öncesinde kazanmaktı ve biz de bunu başardık. Ben de golleri attım, bunun için de ayrı olarak mutluyum. Bunda da bütün arkadaşlarımın katkısı var.

İnsanlar beni Cristiano Ronaldo ile kıyaslıyor, karşılaştırıyor ama ben kendimi onunla kıyaslayacak kadar ukala değilim. O dünyanın en büyük futbolcularından biri. Ancak bana gurur veren şey onun gibi büyük bir oyuncunun yaptıklarını yapıyor ve onunla yarışıyor olmam.

Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmaktı bunu başardık. Sonra da Schalke'yi eledik. Şimdi ise Real Madrid ile oynuyoruz. Sahaya çıkıp elimizden gelen her şeyi yapacağız. Elenirsek kimse üzülmesin, bugüne kadar başardıklarımızın tadını çıkartsın. Herkesin de duası bizimle olsun."
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:44

İLGİLİ HABERLER