Asayiş
  • 8.12.2007 17:48

BÜYÜ BOZMA BAHANESİYLE İLİŞKİYE GİRDİKLERİ KIZLARA FUHUŞ YAPTIRDILAR

OSMAN KOÇAK
HATAY  - Antakya'da, "büyü bozma" bahanesiyle dolandırıp cinsel ilişkiye girdikleri genç kızları fuhşa zorladıkları iddia edilen şebeke çökertildi.


Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, 1 aydır Antakya'da faaliyet gösteren büyücülerin, önceden belirledikleri işyerlerinde genç ve güzel kızları, "Kısmetiniz kapalı, sizin üzerinizde büyü var. Büyünüz bozulmazsa ömür boyu evlenemezsiniz. Ancak bu büyünün bozulması için bizim belirlediğimiz kişi ile ilişkiye girerseniz büyünüz bozulur, kısmetiniz açılır" diyerek kandırdıklarını, daha sonra fuhşa zorladıklarını ve paralarını aldıklarını tespit etti.

Bunun üzerine operasyon başlatan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, A.B. (35), Y.F. (27), M.R.Y. (27) ve M.K. (33) isimli şahıslar ile C.S. (23) isimli kadını gözaltına aldı. Kendilerini "Ahmet Hoca" ve "Tarot M." olarak tanıtan şahıslar ile bu şahıslara yardımcı olan kişilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda muska ve büyücülükte kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.


Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüphelilerden 4'ü savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, A.B. adliyeye sevk edildi.


Antakya Adliyesi'ne çıkarılan A.B., hakkındaki suçlamaların asılsız olduğunu iddia etti.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:17

İLGİLİ HABERLER