Gündem
  • 1.1.2020 21:36

Büyük terör buluşması! Demirtaş mesajını CHP ile yolladı

KAYNAK : YENİ AKİT

Eski HDP Eş Genel Başkanı terör sevici Selahattin Demirtaş'ı Edirne'de tutuklu bulunduğu cezaevinde ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Demirtaş'ın yeni yıl mesajını paylaştı.

HDP ile kol kola olan CHP’nin İstanbul Milletvekili Sezgin TanrıkuluEdirne Cezaevi'nde bulunan PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti.

Sezgin Tanrıkulu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Selahattin Demirtaş'ın kendi sağlığı konusunda bir şey söylemediğini ancak cezaevi koşullarının sağlık konusunda kendisini zorlayacağını dile getirdi.

CHP üzerinden mesajını vermiş oldu

Tanrıkulu, PKK sevici Demirtaş'ın yeni yıl mesajını da yayımladı. Demirtaş böylece yeni yıl mesajını CHP üzerinden vermiş oldu. Demirtaş'ın yeni yıl mesajı şu şekilde:

"Yeni bir yıl ve demokrasi mücadelesine yeni bir heyecan. 2020'de özgürlük barış taleplerimiz gerçekleşecek ve daha güzel günlere kavuşacağız. Bunun için cesaret ve kararlılıkla mücadeleye devam. Yeni yılınız kutlu olsun."

Güncellenme Tarihi : 1.1.2020 19:57

İLGİLİ HABERLER