Asayiş
  • 24.4.2013 14:42

Çadırda facia : 3 ölü!..

KIRIKKALE'nin Kazmacı Köyü'nde kurdukları çadırda ateş yakan 3 kişi sızan gazdan zehirlenerek öldü.

Kırıkkale'ye bağlı Kazmaca Köyü'nde oturan 35 yaşındaki Sedat Demiray, bir süre önce Tarım ve Kredi Kooperatifi'nden hayvan kredisi çekip, 200 koyun satın aldı. Demiray, yanına Kazmaca İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi büyük oğlu 9 yaşındaki Mustafa ile birlikte beraberlerinde hayvanları otlatmak için anlaştıkları çoban, 45 yaşındaki Faik Öztürk'ü de alıp, dün öğle saatlerinde 10 kilometre uzaklıktaki Kabaktepe Mevkii'ne gittiler. Demiray, burada hayvanlar ve çoban Öztürk'ün kalacağı naylon çadırları kurdu.

Akşam üzeri koyunları çadıra alan Sedat Demiray, oğlu Mustafa ve çoban Faik Öztürk ile birlikte üşümemek için kaldıkları çadırda odun yakıp ısınmaya çalıştı. Gece geç saatlerde çadıra serdikleri yatakta uyuyan Sedat ve oğlu Mustafa Demiray ile çoban Faik Öztürk, yayılan duman ve  gazdan zehirlenerek öldü. Sabah çadırdan çıkmayan 3 kişi köyden hayvan otlatmak için bölgeye gidenler tarafından yataklarında ölü buldu.

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı'na haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ile birlikte 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Yapılan inceleme sonucu evli, 3 çocuk babası Sedat Demiray, büyük oğlu Mustafa ve çoban Faik Öztürk'ın dumandan zehirlenerek öldükleri tespit edildi.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:57

İLGİLİ HABERLER