Spor
  • 29.9.2022 11:42

Çağlar Söyüncü'nün yeni adresi belli oldu

A Milli Futbol Takımı'nın önemli oyuncularından Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü'nün yeni adresi belli oluyor. Uzun yıllardır İngiliz ekibinde forma giyen milli futbolcu, bu sezon beklediği forma şansını bulamadı. Hocası Brendan Rodgers ile sorunlar yaşayan Çağlar Söyüncü ile yaz transfer döneminde Galatasaray ve Fenerbahçe de ilgilenmişti. Milli oyuncu kariyerine Avrupa'da devam etmek isterken yeni takımı hakkında flaş bir haber geldi.

Kariyerine Bucaspor altyapısında başlayan Çağlar Söyüncü, Altınordu formasıyla çıkışını gerçekleştirdi.Süper Lig'e uğramadan Avrupa'ya transfer yapan yıldız futbolcu, Almanya'da mücadele eden Freiburg'a katıldı.

Burada gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın devlerinin radarına giren savunma oyuncusu, 2018 yılında Leicester City'ye transfer oldu.İngiliz ekibinde ise kariyerinin en parlak yıllarını yaşayan milli futbolcu, bir dönem İngiltere'de yılın 11'ine aday gösterildi.Bu sezon ise Leicester City teknik direktörü Brendan Rodgers ile sorun yaşayan Çağlar, formasından uzak kaldı.

MEVLANA SÖZÜYLE GÖNDERME YAPMIŞTI

Brendan Rodgers, yeni sezonda gorma giymekte zorlanan millî stoperin seviyesini yetersiz bulduğunu medya karşısında dile getirdi.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE İLGİLENDİ

Yaz transfer döneminin son günlerinde Leicester City'de mutsuz olan Çağlar Söyüncü için Galatasaray ve Fenerbahçe devreye girmişti.
Ancak milli futbolcu, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği için iki takımın ilgisine de teşekkür ederek reddetti.

YENİ ADRESİ BELLİ OLUYOR

Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid'in yüksek ilgisi bulunduğu söylenirken bu transferde İspanyol ekibine bir rakip çıktı.La Gazzetta dello Sport'da yer alan bir habere göre Inter, Leicester City'de yeteri kadar süre alamayan Çağlar Söyüncü ile ilgileniyor.İtalyan ekibinin devre arasında Çağlar Söyüncü için bir girişimde bulunacağı belirtiliyor.

 

 

Güncellenme Tarihi : 29.9.2022 11:45

İLGİLİ HABERLER