Çakar kullanan cipe sürücüsüne 2 bin 4 lira ceza

1 dk okuma
Çakar kullanan cipe sürücüsüne 2 bin 4 lira ceza

Hızlı Özet

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından otomobillerde çakar kullanılmasının sona erdirilmesi için başlatılan çakar uygulamaları hız kesmeden devam ediyor.









Taksim'de cipte çakar bulunduğunu tespit eden polis, cip sürücüsü hakkında idari işlem yaparak, sürücüye 2 bin 4 lira para cezası kesti.Vatandaşlar ise ceza kesilen cip önünde fotoğraf çekindi.









Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından otomobillerde çakar kullanılmasının sona erdirilmesi için başlatılan çakar uygulamaları hız kesmeden devam ediyor.



2 bin 4 lira ceza kesildi



Bu kapsamda İstanbul’un en önemli bölgelerinden biri olan Taksim Meydanı’nda uygulama gerçekleştirildi. Trafik polislerinin meydan ve civarında gerçekleştirdiği uygulamada bir cip sürücüsü durduruldu.



Cipte çakar bulunduğunu tespit eden polis, cip sürücüsü hakkında idari işlem yaparak, sürücüye 2 bin 4 lira para cezası kesti. Vatandaşlar ise para cezası kesilen cip önünde fotoğraf çekindi.



 





 



 


Polisler cipte çakar tespit etti.





 



 


Cipte çakar bulunduğunu tespit eden polis, cip sürücüsü hakkında idari işlem yaptı.







Bu haber 404 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Nevzat Bahtiyar'a verilen cezanın gerekçesi belli oldu
Asayiş

Nevzat Bahtiyar'a verilen cezanın gerekçesi belli oldu

Narin Güran cinayetine ilişkin davada, Nevzat Bahtiyar’a ‘nitelikli kasten öldürmeye yardım’ suçundan verilen 17 yıl hapis cezasının gerekçesi açıklandı. Kararda, "Nevzat Bahtiyar'ın maktulün öldürülmesine ilişkin eyleme, sanık Salim Güran'ın yanında bulunarak suçun işlenmesinden önce ve eylem sırasında suç işleme kararını kuvvetlendirme, fiilin işlenmesi sonrasında yardımda bulunmak suretiyle öldürme eylemine yardım eden sıfatı ile katıldığı kanaatine varılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Habervitrini10255 Görüntüleme
Hemşirelerin yüz karası, mahkemede hakime yalvardı
Asayiş
#Güncel

Hemşirelerin yüz karası, mahkemede hakime yalvardı

Kahramanmaraş'ta 5 günlük bebeğe şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıkan hemşire, hakim karşısına çıktı. Mahkemede hakime yalvaran kadın, "Çok pişmanım, bu pişmanlığım ömür boyu devam edecek. Lütfen sayın hakimim sizden, mahkemenizden rica ediyorum, tutuksuz yargılanmayı talep ediyorum" dedi.

Habervitrini12548 Görüntüleme
Otobüsün Muavini kopan kapıdan aşağı uçtu
Asayiş

Otobüsün Muavini kopan kapıdan aşağı uçtu

Bursa’da yolcu otobüsünün bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada muavin yaralandı. İddiaya göre direksiyon başında uyuyan şoförün kontrolü kaybetmesi sonrası otobüsün kapısı koptu, muavin yola savruldu.

Habervitrini9317 Görüntüleme
İmamoğlu davasında Murat Kapki’den geri adım: İfadelerim uydurma
Asayiş

İmamoğlu davasında Murat Kapki’den geri adım: İfadelerim uydurma

Ekrem İmamoğlu davasına tutuklu iş adamı Murat Kapki’nin mahkeme salonunda yankı uyandıran savunması damga vurdu. İddianamede "suç örgütünün reklam ayağı" olarak nitelendirilen Kapki, savunmasında tahliye umuduyla ifade verdiğini ve dosyadaki birçok suçlamanın uydurma olduğunu öne sürdü.

Habervitrini13565 Görüntüleme