Medya
  • 14.12.2022 12:45

Çakma Ezel yengesinin kanser parasını yedi

Ezel dizisi Müge Anlı’da gerçek oldu! Ömer adını Ezel Bayraktar olarak değiştirip canlı yayına çıktı!

 Ömer Can Aslanhan isimli genç, kansere yakalanan yengesinin tedavi parasını çalmıştı. Mahkeme kararıyla Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı Ezel Bayraktar karakterinin ismini alan çakma Ezel, bugünkü canlı yayında pişkin tavırlarıyla herkesi çileden çıkarttı. "Hazırsanız başlayalım mı oyunculuğa" diyen Ezel Bayraktar hakkında bomba iddialar ortaya atıldı.

Müge Anlı’daki çakma Ezel Bayraktar hakkında bomba iddialar! Hazırsanız başlayalım mı oyunculuğa!

Mehmet Bey, kardeşi Ömer'in 300 bin TL'lik birikimlerini çaldığını anlattı. Kansere yakalandığını belirten genç kadın ise "Paralarımızı getir Ömer. Kanser olmasaydım bu parayla tüp bebek tedavisine başlayacaktık. Sağlığımı ve hayallerimi çaldı" diye konuştu.

Ömer Can Aslanhan'ın, 17 Ekim 2022'de mahkeme kararı ile Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı Ezel Bayraktar karakterinin ismini aldığı ortaya çıktı. Canlı yayında kardeşi ile yüzleşen Ezel Bayraktar, parayı harcadığını açıkladı.

Müge Anlı’daki çakma Ezel Bayraktar hakkında bomba iddialar! Hazırsanız başlayalım mı oyunculuğa!

EZEL: BENİM BİR KARİYERİM VAR
Ezel Bayraktar, "Parayı ihtiyacım olduğu için harcadım. Benim bir kariyerim var. Oyuncu olacağım. Paramı kazanınca onlara ödeme yapacağım" ifadelerini kullandı.

MÜGE ANLI DUYDUKLARINA İNANAMADI!
Ezel'in sözleri karşısında şoke olan Müge Anlı ise "Kanser hastası yengenin parasını niye harcadın?" diye çıkıştı.

"FAİZİNİ YEMEK İÇİN VERDİLER"
Ezel Bayraktar ise "Kendisi verdi. Ben vermeyin dedim. Bilerek verdiler. Faizini yemek için verdiler. Parayı yedim. Kabul ediyorum. Ben onları suçlamıyorum. Hırsızlık yapmadım" ifadeleri kullandı.

"EZEL'İN YANINDA 3 KADIN VARDI"
Yayına telefonla bağlanan Emrah Bey ise "Bu Ömer, iki ay önce Antalya Lara'daki bir mekana geldi.Yanında 3 kadın ve bir erkek vardı. Orada çalışanlara 2-3 bin lira para dağıttılar. Çok para harcadı" diye konuştu.

"OYUNCULUK KARİYERİM BİTTİ"
Bütün iddiaları reddeden Ezel Bayraktar ise "Yengemin kanser olduğunu bilmiyordum. Vallahi burada öğrendim. Paranın yarısını yedim.Yarısını da kripto paraya yatırdım. 150 bin liram battı. Zarar ettim. Allah büyüktür. Parayı öderim. Bunların yüzünden oyunculuk kariyerim bitti" yanıtını verdi.Ezel Bayraktar, "Oyunculuğuma laf etmeyin. Hazırsanız başlayalım mı oyunculuğa" sözleriyle de herkesi çileden çıkardı.

Güncellenme Tarihi : 14.12.2022 14:21

İLGİLİ HABERLER