Asayiş
  • 31.8.2022 13:32

Çarşafla girdiği ormanda çırılçıplak bulundu

Ekipler kıyafetlerin izini sürdü! Genç kadın ormanda çıplak halde bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Yasemin G. (24), arkadaşıyla birlikte geldiği kaplıcadan çıktıktan sonra kayboldu. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, genç kadını 10 saat sonra çıplak halde buldu. Yasemin G.'nin sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay, saat 17.00 sıralarında İnegöl ilçesi, Hilmiye Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde arkadaşı ile İstanbul'dan Bursa Oylat Kaplıcalarına gelen ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Yasemin G., hamamdan çıktıktan sonra kayboldu.

Ekipler kıyafetlerin izini sürdü! Genç kadın ormanda çıplak halde bulundu

Yasemin G.'yi arayan arkadaşı sonuç alamayınca yaklaşık 4 saat sonra durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve AFAD ekibi sevk edildi.

ORMANDA ÇIPLAK HALDE BULUNDU

Ekipler kıyafetlerin izini sürdü! Genç kadın ormanda çıplak halde bulundu

Hilmiye Mahallesi'nin çevresinde arama çalışması başlatan ekipler, ormanda kadın kıyafeti buldu. Kıyafetin Yasemin G.'ye ait olduğunu belirlenin, çalışmalar bu bölgede yoğunlaştırıldı.

Bir süre sonra Yasemin G.'ye ait bazı kıyafetleri daha bulan arama-kurtarma ekipleri, kayıp kadının izini süremeye devam etti. Bulunan kıyafetlerden Yasemin G.'nin gittiği güzergahı belirleyen ekipler, gruplara ayrılarak çalışmalarını sürdürdü. Yasemin G., kaybolduktan 10 saat sonra kaplıcaya 1 kilometre uzaklıktaki Saadet Mahallesi mevkisinde bir kayanın üzerine çıplak halde otururken bulundu

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Kıyafetleri giydirilen Yasemin G., arama kurtarma ekiplerince Hilmiye Mahallesi'nde bekleyen ambulansa getirildi. Sağlık ekiplerince ilk kontrolü yapılan Yasemin G., genel sağlık taraması için İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yasemin G.'nin sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Güncellenme Tarihi : 31.8.2022 22:51

İLGİLİ HABERLER