Spor
  • 6.10.2008 00:28

ÇELİK:"BURSASPOR ZOR BİR VİRAJI DÖNDÜ, ARTIK İŞİ KOLAY"

Bursa Atatürk Stadı'ndaki maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, özellikle ikinci yarının çok zevkli olduğunu belirterek, "Bursalıların istediği Bursaspor bugün sahadaydı. Futbolcuları tebrik ettim. Disiplinli bir oyun ortaya koydular. Bursaspor, hep tepe noktalarda olmalı düşüncemize yeni bir 3 puan kattılar. Bu zor virajı döndükten sonra Bursaspor'un işi biraz daha kolay. Bu disiplinden kopmazlarsa Bursaspor başarılı olacak. Bursalıların gönlünde taht kuracak" dedi. Bursaspor'a yeni bir stat yapılması konusuna da değinen Bakan Çelik, Bursa kamuoyu ile birlikte üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti.
Galatasaray'ın genç oyuncusu Aydın Yılmaz ise, "Bu mağlubiyeti beklemiyorduk. 3 puan için gelmiştik. Bunun için üzüntülüyüz. Mağlubiyeti sebeplere bağlamak gerekmiyor. Kötü oynadık ve sakatlarımız çok. Hocanın kadro seçimi zorlaşıyor. Takım halinde çalışamamamızdan dolayı bu akşam kötü bir oyun sergiledik" diye konuştu.
Milli takıma seçildiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Aydın, Skibbe hakkındaki soru üzerine, "Hocayı takım olarak beğeniyoruz. Kötü oyunumuzu hocaya bağlamamak gerekiyor. Bizim de eksiklerimiz olabilir. Sakatlıklar çok. Yoğun maç temposu da var. Konsantre de olamıyoruz. Herhangi bir sebebe bağlamak doğru olmaz" ifadelerini kullandı.
Bursasporlu futbolcu Ömer Erdoğan ise maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar herkesin çok iyi mücadele ettiğini ifade etti.
Yeşil-beyazlı takımın başarılı forvet oyuncusu Sercan Yıldırım da, "Maça çıkmadan önce galibiyet sözü vermiştik. Maça 'Yenemiyorsan yenilmeyeceksin' stratejisiyle başladık. Sevinçliyiz, mutluyuz, bunu taraftarımıza armağan ediyoruz. Bu maçı yenemeseydik diğer galibiyetlerin anlamı olmayacaktı. Zirve yarışını sürdürmek istiyoruz. Eksiklerim var tabii ki. En büyük eksiğim ise kafa toplarım ve güç olarak tasarruf yapmak. Gücüm var ama bunu ne kadar tasarruflu kullanırsam o kadar başarılı olurum" şeklinde
konuştu. Maçta bir gol atan Mustafa Sarp ise başarılarını sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:43

İLGİLİ HABERLER