Gündem
  • 26.11.2004 00:08

CEM YILMAZ: ''GORA 2'DEN VAZGEÇTİM''

İSTANBUL - Ünlü şovmen Cem Yılmaz, ''GORA 2 için niyetim vardı, tasarlamıştım ama vazgeçtim. 2, 3, 4, 5'i arkadaşlarıma anlatırım, gülerim'' dedi.
     Yılmaz, 1992 yılında üniversitede öğrenciyken mizah dergisinde karikatür çizmeye başladığını anlatarak, ''Çok satan ve marjinal bir dergiydi. Ben orada yapılan işi sahneye taşıdım. Öğrendiğim kıstasları kullanarak, sahnede yaptım ve birdenbire kuyruklar oldu'' diye konuştu.
     Yılda 200 gösteri yaptığını ve hepsinin dolu geçtiğini belirten Yılmaz, ''Ben bu işi yapmaktan zevk alıyorum, neticesini almaktan değil'' dedi.
     Bundan sonra hedefinin topyekün herkesin seveceği bir film yapmak olduğunu ve bunun 20 yıl süreceğini söyleyen Yılmaz, GORA filmiyle ilgili eleştirilere değinirken de, şunları kaydetti:
     ''Argo var, evet ben yaptım. Filmi ucuz bulmak beni yaraladı, üzdü. Mizahçıyı en fazla üzecek şey, mizah malzemesi olmaktır. Ben filmi en fazla izlenen film olsun diye değil, komik diye yazdım. Filme sponsorların yerleştirilmesiyle ilgili olarak benim herhangi bir şeyim yok. Ben bundan mesul değilim. Birilerinin kabahati olabilir, fatura bana kesiliyor.'' Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:20

İLGİLİ HABERLER