Spor
  • 30.5.2015 01:02

Cenk Tosun, 'Bugün hocamız için oynadık'

Beşiktaş’ın attığı ilk golün sahibi olan Cenk Tosun, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Bugün 3 puanla ayrılmamız, benim attığım golden önemliydi. Bugün hocamız için oynadık; son maçıydı. Ben de ayrıca gol attığım için çok mutluyum” dedi.

Maç sonunda Oğuzhan Özyakup ile Ferhat arasında yaşanan tartışmaya da değinen Tosun, “Maçın stresiyle maç sonu bir şeyler oldu. Maçın sonunda Ferhat Oğuzhan’ın yanına gelip bir şeyler sordu. Orada yalandan bir tartışma oldu” diye konuştu.

Beşiktaş’ın genç yıldızı Atınç Nukan ise, “Son haftalar haricinde iyi bir sezon geçirdik diyebilirim. Son maçta da hocamız ‘Benim için oynayın’ dedi. Zor bir sezon geçirdik; sürekli deplasmanda oynadık. Evimizden, ailemizden çok, arkadaşlarımızla, hocalarımızla vakit geçirdik. Bu bizi biraz zorladı. Son haftalarda şanssız bir şekilde üst üste puan kaybettik. Şampiyonluk gitti. Hocam son maçlarda bana da forma şansı verdi, ona da teşekkür ederim. Hocamızın son maçıydı. Soyunma odasında duygusal bir hava vardı. Hoca pek belli etmemeye çalıştı ama biz anlayabiliyoruz. Çok iyi tanıyoruz onu, çok iyi bir insan” şeklinde konuştu.
Nukan, maç sonunda çıkan tartışmayla ilgili, “Maç içinde olağan şeyler. Futbol, erkek oyunu, agresif bir oyun. Bunlar normal şeyler” değerlendirmesinde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:09

İLGİLİ HABERLER