Gündem
  • 23.10.2008 12:59

ÇEŞİTLİ BAKANLIKLARDA YENİ ATAMALAR YAPILDI

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararlarına göre, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeleri Tümgeneral Zafer Çamlıca ve Dr. Mühendis Tuğgeneral Nevzat Kılınç görevlerinden alınırken, boşalan üyeliklere Tümgeneral Adem Huduti ve Mühendis Albay İbrahim Ceylan atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda, Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Esirgemez başka bir göreve atanmak üzere görevinden alınırken, Bakanlık Müşavirliği’ne Murat Akkaya getirildi.

Maliye Bakanlığı’nda, Maliye Başmüfettişliği’ne Ahmet Ozansoy getirilirken, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nda Eskişehir Bayındırlık ve İskan Müdürü İsmail Akan başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nda, Bakanlık Müşavirliğine İsmail Kemaloğlu atandı. Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Müdürü Orhan Temel başka bir göreve atanmak üzere görevinden alınırken, yerine Konya Bölge Müdürü Muzaffer Ulu getirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı 1. Hukuk Müşavirliği’ne Mahmut Özbay Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nda Ankara İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü’ne Çankırı İl Sanayi ve Ticaret Müdürü Mustafa Dak atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda, Van İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun getirildi.

Çevre ve Orman Bakanlığı’nda, Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Genel Müdür Yardımcılığı’na, Yılmaz Altaş atanırken, Tekirdağ İl Çevre ve Orman Müdürü Adnan Kaplan başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı. Düzce İl Çevre ve Orman Müdürlüğü’ne, Oğuz Bayazit atandı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:04

İLGİLİ HABERLER