
Cezaevi aracı uçuruma yuvarlandı : 2 şehit
Karabük’te cezaevi aracı uçuruma yuvarlandı: 2 şehit, 15 yaralı..
Karabük’ün Yenice ilçesinde kardeşinin cenazesine katılan mahkumu taşıyan cezaevi aracı dönüş yolunda şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre; 2 asker şehit düştü, sürücü, mahkum ve 13 asker yaralandı.
Kaza, Karabük’ün Yenice ilçesi Yazıköy İncebacaklar mevkiinde meydana geldi.
Dün gece saatlerinde ilçe merkezinde 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada olay yerinde hayatını kaybeden Hüsnü Kalaycı’nın bugün Yenice Yazıköy’de kılınan cenaze namazına Karabük Kapalı Cezaevi’nde mahkum olan kardeşi Gurbet Kalaycı da askerlerin nezaretinde katıldı.
Cenaze namazının ardından Gurbet Kalaycı cezaevine götürülmek üzere yola çıkıldı. Ramazan Işık yönetimindeki cezaevi nakil aracı, yokuş aşağıya inerken kontrolden çıkarak yaklaşık 80 metreden uçuruma yuvarlandı. Ağaçları devirip ormanlık alana yuvarlananÿaraçta bulunan uzman çavuşlar Oğuz İnan ve Kenan Dalgılıç olay yerinde şehit oldu.
SÜRÜCÜ, MAHKUM VE 13 ASKER YARALI
Olay yerine UMKE, AFAD ve 112 Acil ekipleri geldi. Uçurumdan aşağı inilerek yaralılara müdahalede bulunuldu. Yaralanan sürücü, mahkum ve bir astsubay ile 12 er ambulanslara taşındı. Yaralılar, Yenice ve Karabük’te bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Güncellenme Tarihi : 1.4.2018 22:02