Gündem
  • 2.9.2013 23:17

CHP Galiz küfür rezaleti!..

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu'nun eski danışmanı ve gazeteci Yusuf Durak’a galiz küfürler ettiği ortaya çıktı.

Durak’ın sosyal paylaşım sitesinde yer alan iddialara göre olay şöyle gelişti. Yusuf Durak CHP’li Giresun Belediyesi’ndeki bir takım yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarıyla ilgili Günaydın’la görüşmek istedi. Durak, Günaydın’ı telefonla arayarak tam bilgileri vermeye başlamıştı ki, “Ben savcı mıyım kardeşim. Beni neden meşgul ediyorsun?” tepkisiyle karşılaştı. Bunun üzerine Durak, “Savcı olmadığınızı biliyorum beyefendi. Sizi özel bir konu için de rahatsız etmedim. Ayrıca CHP yöneticilerini aramak gibi bir hobim de yok. Partinin geleceği için size bu bilgileri aktarmak istedim” cevabını verdi.

ÖNCE ‘KÜFÜR’ SONRA ‘GEÇMİŞ OLSUN’!

Bu cevap üzerine sinirlenen Günaydın açtı ağzını yumdu gözünü. o.ç., a.k., a.s., s.s. gibi galiz ifadelerde bulundu. Neye uğradığını şaşıran Durak henüz tepki veremeden telefon kapandı. Gökhan Günaydın’ın daha öncede birçok vatandaş ve partiliye daha aynı muamelede bulunduğu, Olayın CHP üst yönetimine de yansıdığı, CHP’li yöneticinin küfürlerine muhatap olan Yusuf Durak’ın CHP üst yönetimince aranarak ‘geçmiş olsun’ dendiği öğrenildi.

“KÜFÜRDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GİBİ”

Bir sosyal paylaşım sitesi hesabından olayı değerlendiren Yusuf Durak, Gökhan Günaydın’ın CHP’de ‘Yerel Yönetimlerden’ değil ‘Küfürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’ gibi çalıştığını, Günaydın’ın sadece genel başkan yardımcılığından değil partiden de istifa etmesi gerektiğini söyledi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:19

İLGİLİ HABERLER