Gündem
  • 20.11.2022 17:21

CHP'de yeni 'aday' tartışması! Nazlıaka: Ben belirleyeceğim

Son dakika haberler: CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka parti içinde yeni bir tartışmayı başlattı.

Cumhurbaşkanlığı için aday tartışmaları süren CHP'de yeni bir polemik daha patlak verdi. Partide Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka parti içinde yeni bir tartışmayı başlattı.

BEN BELİRLEYECEĞİM!

Yaklaşan genel seçimler öncesinde CHP'de parti içi adaylık yarışı sertleşiyor, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın "Kemal beyden yetki aldım, Merkez Türkiye projesi lansman toplantısı sonrasında, kadın aday adayları ve kadın bürokratlarının listesini ben yaparak kendisine sunacağım"dediği öğrenildi.

TAVIR MERAKLA BEKLENİYOR!

CHP Genel Başkanı ve MYK ve PM üyelerinin yetkisinde olan bu çalışmaların Nazlıaka tarafından üstlenmesine Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın ve çevresinin nasıl bir tavır alacağı merakla bekleniyor. Oğuz Kaan Salıcı'nın Tokatlı Yardımcısı Duran Kum'un ise Kadın MYK Üyelerine sitemde bulunduğu öğrenildi.

BİR PROJE İLE CHP'DEN VEKİL OLMUŞTU!

CHP eski Milletvekili Aylin Nazlıaka bundan yıllar önce CHP'yle ilk kez 2011 seçimleri öncesinde tanışmıştı. Nazlıaka, "Gence Artı" diye "İşsizseniz, işimiz sizsiniz" sloganlı bir bir projeyle vitrine çıkmıştı ve 2011 yılında Milletvekili olarak TBMM'ye ilk adımını atmıştı.

Güncellenme Tarihi : 20.11.2022 17:24

İLGİLİ HABERLER