Asayiş
  • 25.9.2021 10:50

CHP'den FETÖ'cülere skandal destek!.. Hepsini devlete alacağız

CHP'li Semih Balaban'dan FETÖ'ye 'göreve iade' teminatı: Suçsuz yere görevlerinden alındılar

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, KHK ile kamudan ihraç edilen FETÖ'cülere sahip çıktı. Katıldığı bir televizyon programında, FETÖ'cülerin suçsuz yere görevden alındıklarını savunan Semih Balaban, "CHP olarak her zaman kim nerede bir mağduriyet yaşıyorsa onun yanındayız." sözleriyle desteğini dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP), 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin adından çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnamelerle (KHK) kamudan ihraç edilen FETÖ'cülere bir destek daha geldi.

"SUÇSUZ YERE ATILDILAR"

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, KHK ile ihraç edilen FETÖ'cülerin suçsuz yere kamu görevlerinden alındıklarını savundu. Katıldığı bir organizasyonda konuşan Balaban, FETÖ'cülere desteğini şu sözlerle dile getirdi:

"HER ZAMAN YANLARINDAYIZ"

"Özellikle 15 Temmuz bahane edilerek esas 20 Temmuz'da bu ülkede sivil bir darbe gerçekleştirildi. Binlerce insan suçsuz bir şekilde görevlerinden alındı. Açlığa mahkum edildi. Biz bunun farkındayız. CHP olarak her zaman kim nerede bir mağduriyet yaşıyorsa onun yanındayız."

FETÖ'YE 'GÖREVE İADE' TEMİNATI

Sözlerinin devamında KHK ile atılan FETÖ'cülerin yanında olduklarını ve görevlerine Millet İttifakı olarak iade edeceklerini belirten Balaban, "KHK ile haksız yere atılan arkadaşlarımızın siyasi düşünce ayrımı yapmaksızın yanındayız. Mücadelemizi Millet İttifakı'nın iktidarında olumlu bir şekilde sonlandıracağız. Herkese gerekli haklarını iade edeceğiz" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 25.9.2021 21:21

İLGİLİ HABERLER