CHP'den İstanbul Sözleşmeci AK Partili Özlem Zengin'e tam destek.. Biz yanındayız

••1 dk okuma
CHP'den İstanbul Sözleşmeci AK Partili Özlem Zengin'e tam destek.. Biz yanındayız

Hızlı Özet

“Yeniden Refah Partisi’nin (YRP), 6284 talebine itiraz ettiği için parti tabanınca hedef gösterilen AKP Grup Başkan Vekili Özlem Zengin’e CHP’den destek geldi.”






CHP’den Özlem Zengin’e destek: Yalnız hissetmesin



Yeniden Refah Partisi’nin (YRP), 6284 talebine itiraz ettiği için parti tabanınca hedef gösterilen AKP Grup Başkan Vekili Özlem Zengin’e CHP’den destek geldi.



Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) cumhur ittifakına katılmak için öne sürdüğü 6284 sayılı ‘Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’un değiştirilmesi talebine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Deryan Yanık ve AKP Grup Başkan Vekili Özlem Zengin’den gelen itirazlar parti tabanında rahatsızlığa yol açmıştı.



Konuya dair konuşan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Zengin’e destek verdi:



“Özlem Hanım, ‘Kadına şiddeti engellemeyi amaçlayan yasa, ittifak pazarlıklarına malzeme yapılamaz’ dediği için, kendi camiasından saldırıya uğradı. Bu tehditlere, bu saldırılara saray neden sessiz? Çünkü tek adam şahsım rejiminin başı, koltuk telaşına düştü. Onun tek önceliği, ne pahasına olursa olsun, koltuğunu korumak. Koltuk için feda etmeyeceği hiç kimse, feda etmeyeceği hiçbir ilke ve değer yok. Erdoğan koltuktan kalkmamak için partisinin grup başkanvekilini feda etmeye, dünden hazır. Özlem Hanım, kendisini yalnız ve yorgun hissetmesin. Bu ülkenin tüm vicdan sahipleri kendisinin yanındadır.”




Bu haber 974 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

YENİ Parti'de Rüşvet Depremi: Başsavcılık Düğmeye Bastı
Gündem

YENİ Parti'de Rüşvet Depremi: Başsavcılık Düğmeye Bastı

Dijital materyallerde yer alan mesajlarda, Muhittin Böcek lehine Adli Tıp sürecinde sonuç alınması amacıyla 5 milyon dolarlık "iş takibi" konuşuldu. Yazışmalarda sürecin sonuçlandırılamaması üzerine bu kez verilen paranın geri alınması gündeme geldi. Bir mesajda Mustafa Erdem'e hitaben, "Sayın vekilim beni dolandırdın, 5 milyon dolar için..." ifadelerinin kullanıldığı tespit edildi.

Habervitrini13120 Görüntüleme
 SPK, Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi hakkında suç duyurusunda bulunacak
Gündem

SPK, Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi hakkında suç duyurusunda bulunacak

Fon soruşturmasında adı geçen ve tüm görevlerinden istifa eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile eşi İlyas Kaya hakkında yeni bir iddia gündeme geldi. SPK

Habervitrini10018 Görüntüleme
Savcılık Fatma Betül Kaya ve eşinin mal varlıklarına tedbir konulmasını talep etti
Gündem

Savcılık Fatma Betül Kaya ve eşinin mal varlıklarına tedbir konulmasını talep etti

Gazeteci Rojda Altıntaş'ın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fatma Betül Sayan Kaya ve İlyas Kaya’nın malvarlıkları için; eş ve çocuklarını da kapsayan tedbir talebinde bulundu.

Habervitrini12070 Görüntüleme
Fon soruşturmasında Tera Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Erdin Özel gözaltına alındı
Gündem

Fon soruşturmasında Tera Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Erdin Özel gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen fon soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Hakkında daha önce yurt dışına çıkış yasağı uygulanan ve ardından yakalama kararı çıkarılan Tera Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Erdin Özel gözaltına alındı.

Habervitrini13886 Görüntüleme