Gündem
  • 27.7.2022 12:01

CHP'lilerin saldırdığı Halil Konakçı Hoca'dan kapaklık cevaplar!..

Kuran-Kerim'e göre kadınların örtünme şartlarını bildirdiği için özellikle CHP'liler ve laikler tarafından linç edilmeye çalışılan Halil Konakçı Hoca, hepsine tek tek cevap verdi.

Meclis'te basın toplantısı düzenleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Diyanet İşleri Başkanı! Bir meczup, Halil Konakçı, Ankara Melike Hatun Camii imamlığını sürdürüyor. Orada onu tehdit ediyor, burada şeriat çağrısı yapıyor. En son döndü, dedi ki utanmaz ‘dedelerimizin yatak odasında 100 yıl önce görmedikleri kıyafetleri biz artık çarşıda pazarda görüyoruz…’ Diyanet İşleri Başkanı! Bu Türkiye Cumhuriyeti kadınlarının vücudunu hedef alıyor." dedi.

 
 
 
Halil KONAKCI
Şahid ol Ya Rab..!
 
Resim



Ardından Gürsel tekin Hocayı sert sözlerle eleştirdi.

Halil Konakcı Hoca'dan Gürsel Tekin'e tokat gibi cevap! 'Sen benim değil İslam'ın düşmanısın'

Gayr-i ahlaki giyim-kuşama ilişkin uyarıları sebebi ile laikçilerin hedefe koyduğu Halil Konakcı Hoca, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'e tokat gibi bir cevap verdi.

Ankara Melike Hatun Camii İmamı Halil Konakcı, bazı kadınların gayr-i ahlaki giyim-kuşamlarını, İslami hususları hatırlatarak eleştirmesi sebebi ile CHP ve sözde kadın savunucularının hedefi haline geldi.

'Son nefese kadar mirasa sahip çıkacağım'

CHP'li Gürsel Tekin Konakcı'ya, haddi aşan ifadeler kullanıp, "Seni hayallerinin ülkesi Afganistan'a yollayacağız." çıkışında bulundu.

CHP'li Tekin'e cevap veren Konakcı Hoca, "Bu vatanı başı örtülü ve yüzü sakallı Müslüman millet kurdu ve kurtardı. Ben son nefese kadar mirasa sahip çıkacağım. Sen benim değil İslamın düşmanısın." diye karşılık verdi.Cumhurbaşkanımıza, Diyanet İşleri Başkanımıza ve bana açıktan hakaret ve tehdit ediyor. Sonra da Halil Konakcı beni tehdit ediyor diyor.Avcı tüfeğe sinek kondu diye tüfeği ateşlemez demişler… bizimki de o hesap.

HALİL KONAKÇI İLAHİYATÇI CEMİL KILIÇ'I BÖYLE REZİL ETTİ


Ben ne dediysem videosu ortada Cemil. Senin gibi korkak değilim ki bir yere saklanayım. Ve kimlerin arkasına saklandığını da gördü bu millet. Daha da görecek. Sen Kuran Allah kelamı değil Kuranda örtü emri yok Sarhoş olmayacak kadar içki içebilirsiniz diyen bir İslam düşmanısın.

KADIN DERNEĞİNE

Biz sizin kadınları soyup teşhir ederek bir metâ haline getirmenize karşıyız. Biz kimsenin başını zorla örtmedik ama siz Müslüman kızların başlarını zorla açtınız. Kadını Soymak sizin, örtüp yüceltmek İslamın davasıdır. İslam düşmanlığından başka düşünebildiğiniz hiç bir şey yok.

Deyyus Cennete giremez. Kimdir deyyus.. Karısının kızının açık giyinmesinden rahatsız olmayan ve onların o halde sokağa çıkmasına ses çıkarmayan deyyus olur. | Halil Konakçı

Resim

HALİL KONAKÇI :Sözde kadın savunucu derneği siz önce PKK nın dağa kaçırıp üst düzey teröristlere hediye ettiği Kürt kızlarımızın ve evlatlarının peşinde koşan Diyarbakır annelerinin hakkını savunamayı öğrenin.

Kadın derneklerini, terör örgütü PKK'nın dağlara kaçırdığı kızlarla sarmaş dolaş poz veren Duran Kalkan'a havlarken hiç görmedik. Dağa kaçırılan kız çocuklarına niye sesiniz çıkmadı? Kandilin itleri

 

 

Güncellenme Tarihi : 28.7.2022 00:36

İLGİLİ HABERLER