Gündem
  • 29.9.2013 01:13

CHP'yi huylandıran yemek!..

Dün palalı saldırgan haberi ile Türkiye'de gündem belirleyen Timeturk ikinci bombayı patlatıyor.

Dün palalı saldırgan haberi ile Türkiye'de gündem belirleyen Timeturk ikinci bombayı patlatıyor. Yerel seçimler öncesi CHP içinde yaşanan siyasi adımlar bir bir gün yüzüne çıkıyor.

Önceki gün Gürsel Tekin ile ilgili söylediği sözler gündem belirleyen modacı Barbaros Şansal, sır bir akşam yemeği ile gündemde.

CHP'den Beyoğlu Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün eski eşi Aylin Kotil ile akşam yemeği yiyen Şansal'ın ne konuştuğu bilinmiyor.

Şansal, akşam yemeğinde CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen Mustafa Sarıgül'ün eski eşi Aylin Kotil ile bir araya gelmesi ve önceki gün Barbaros Şansal'ın Gürsel Tekin ismi üzerinden palalı saldırgan meselesini gündeme getirmesi yerel seçimler öncesi bir dizayn sorusunu akıllara getirdi.

Bilindiği üzere dün yayınlanan palalı videosunda Şansal'ın CHP içinde yerel seçimler öncesi etkin bir şekilde siyasi operasyona dahil olabileceği iddia edilmişti. Yenen bu yemekten sonra iddiaların tekrar alevlenmesi beklenirken, Barbaros Şansal'ı tanımayan Kılıçdaroğlu'nun ne diyeceği merak konusu ..

TİMETURK

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:37

İLGİLİ HABERLER