Gündem
  • 2.3.2021 20:08

CHP'yi sarsan eşcinsel ilişki şantajında 3 gözaltı

CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar'a, çektikleri görüntülerle şantaj yaptıkları öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Milletvekili Sancar'ın bazı kişilerin çektikleri görüntülerle kendisine şantaj yaptıkları yönündeki şikayeti üzerine çalışma başlattı. Polis ekipleri, haklarında yakalama kararı verilen 3 zanlıyı gözaltına aldı. Emniyete götürülen 3 kişinin ifade işlemleri devam ediyor. Milletvekili Haşim Teoman Sancar, 28 Şubat'ta, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP'den istifa ettiğini açıklamıştı.

 Sancar, yaptığı açıklamada; “Hakkımda adliyeye yansımış bir dosya var. Bu dosyada şantaj ve tehdit iddiası var. Bu nedenle bu süreçte partime zarar vermeyeyim diye istifa ettim. Bağımsız kalmayı uygun gördüm. Başka bir partiye geçmeyeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

Sancar, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'na tehdit edildiğini ve şantaja maruz kaldığını belirterek şikayetçi oldu. Başsavcılığın başlattığı soruşturma kapsamında Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün bir kişiyi gözaltına aldı. Olaya adı karışan bazı kişilerin de arandığı kaydedildi. Soruşturmaya ilişkin şimdilik resmi bir açıklama yapılmadı.

Teoman Sancar: Kaset var diye baskı oluşturuldu

CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar hakkında komplo kurulduğunu öne sürdü. Sancar "Evet, kaset var diye, baskı oluşturuldu… Gerekli yerlere şikayetimi yaptım" ifadelerini kullandı. Sancar'ın şikayeti üzerine bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

 

Güncellenme Tarihi : 2.3.2021 20:19

İLGİLİ HABERLER