Spor
  • 30.1.2016 14:44

Cihat Arslan:"Vaz Te'yi transfer edeceğiz''

Yeşil-siyahlı takımda bugün Alper Uludağ ve Soner Aydoğdu kendilerini Akhisar Belediyespor'lu yapan imzaları attı. İmza töreninde yer alan Teknik Direktör Cihat Arslan ise hem Ziraat Türkiye Kupası hem de takıma dahil olan yeni futbolcular hakkında açıklamalarda bulundu. Öte yandan Arslan, bir transfer daha yapabileceklerinin de altını çizdi.

"YENİ KATILAN ARKADAŞLARIN UYUMU İYİ"
Genç çalıştırıcı, “Kupada şansımız son maça kalmıştı. Galip gelmemiz gerekiyordu. Güzel bir oyunla ve skorla galip geldik. Yeni katılan arkadaşların uyumu da iyi. Bugün de aramıza Güray’ın takasından dolayı iki oyuncu geldi. Soner’de bugün ikinci antrenmanına çıkıyor. Alper’de bugün ilk defa aramızda yer aldı. İnşallah hem bizim açımızdan hem onların hem de Güray açısından iyi olur” dedi.

"TURU GEÇMEYE GİDİYORUZ"
Cihat Arslan, Trabzonspor ile oynayacakları kupa maçını çok önemsediklerini ifade ederek, "Kupa hedefimiz olan bir şey. Şampiyon olmasak da turları geçmek istiyoruz. Zor bir karşılaşma olacak. Deplasmanda oynayacağız. Trabzonspor’da kupada iddialı olduğunu göstermek isteyecektir. Ama biz turu geçmeye gidiyoruz. İyi bir mücadele ortaya koyacağımızı düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.

"VAZ TE İLE İLGİLİ YÖNETİM KURULUNUN ÇALIŞMASI SÜRÜYOR"
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Hugo Rodallega'nın bir sakatlığı olduğunu hatırlatarak, "Görünmez kaza dediğimiz bir olay oldu. Bugün de antrenmana çıkamadı. Onunla ilgili yarın bir karar vereceğiz. Vaz Te ile ilgili kulüp yeni bir girişim başlatmıştı. Geçen sene oynadı, bir sakatlığı da olduğu söylenmişti. Ama İngiltere’de şuan oynuyor. Onunla ilgili yönetim kurulunun bir çalışması var. Vaz Te geçen sene oynadığı için ben Vaz Te’nin kişiliği, kimliği ve futbolculuğuyla ilgili bilgilere tam hakim değilim. Ama genel kanı takıma faydalı olacağı kanaatinde. Bizde o yüzden evet dedik" ifadelerini kullandı.

"ÖNÜMÜZDEKİ SEZONUN TAKIMI ADINA ADIM ATIYORUZ"
Arslan, "Mervan son maçta alt adalesinden sakatlandı. 2 hafta takımda yer alamayacak. Eksiklerimiz var. Soner ve Alper’in Trabzon’a karşı oynayacağına karar vereceğiz. Artık transferi kapattık. Transfere ihtiyacımız yoktu fakat biz daha çok 1 buçuk sene olarak planladık. Avantajlı bir konumdayız. İyi bir puanımız var ve gelen oyuncular yaş olarak bize uygun. Hem de bize güç katabilecek oyuncular. Birazda önümüzdeki senenin takımı adına adım attık" dedi. 

BARIŞ GEZİCİ
MANİSA

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:27

İLGİLİ HABERLER