İşte Galatasaray’ın ilk bombası!
Bu sezon yer aldığı tüm kulvarlarda başarıyla yoluna devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor.
Trendyol Süper Lig'de üst üste 4. şampiyonluğunu elde etmek için büyük bir avantaja sahip olan Cimbom, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da üst turlara yükselerek formunu sürdürüyor.
Cimbom'da gündem her ne kadar oynanacak karşılaşmalar olsa da bir yandan transfer çalışmaları da devam ediyor.
Yönetim özellikle yeni sezonda yapacağı takviyeler için planlamalarını hızlandırdı.
Galatasaraylı idarecilerin, teknik direktör Okan Buruk ile gelecek sezon takıma dahil edilmesi hedeflenen isimler hakkında görüşme yaptığı belirtildi.
Bu doğrultuda sarı kırmızılıların transferdeki ilk bombası ortaya çıktı.
Okan Buruk'un özellikle savunma hattına takviye istediği ve yönetimin de sürpriz bir oyuncuyu gündemine aldığı belirtildi.
İşte ayrıntılar…
G.SARAY'DAN BENSEBAINI HAMLESİ!
Galatasaray'ın, Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund forması giyen Ramy Bensebaini'yi kadrosuna katmak istediği iddia edildi.
Transfermarkt'ta yer alan bilgiye göre, sarı kırmızılı ekibin yeni sezon öncesi deneyimli stoperi ilk hedef olarak belirlediği öne sürüldü.
Bu doğrultuda yönetimin makul bir bonservis bedeli karşılığında transferi noktalamak istediği aktarıldı.
BU SEZON 27 MAÇTA GÖREV ALDI! 30 yaşındaki defans bu sezon Alman ekibinde toplam 27 karşılaşmaya çıktı.
Cezayirli stoper bu maçlarda 4 gol ve 1 asist kaydetti.
Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Bensebaini'nin, kulübüyle olan kontratı 2027'de sona erecek.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2026 12:01