İlginç bir şekilde evlilik teklifinde bulunduğunu ifade eden Ferit Cebe, “16 Kasım 2014’te Boğaziçi Köprüsü’nde kız arkadaşıma evlilik teklifi etmiştim. Nişanıma da atın üstünde gitmiştim. İstanbul’un gözbebeği Taksim’de bu özel günümüzü kutlamak istedik. Çok mutluyum” şeklinde konuştu.
“HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ VE TÜRK’ÜZ”
Taksim’de mehter eşliğinde yürüme fikrini beraber aldıklarını belirten Senem Cebe ise, “Sonuçta hepimiz Osmanlı torunlarıyız ve Türk’üz. Bu kadar mükemmel olacağını beklemiyordum. İnsanların tepkisi de çok güzel. Hayatımın en güzel günü” ifadelerini kullandı.
Yapılan yürüyüşe çok şaşıran Fidel Akdemir isimli vatandaş, “Görünce çok şaşırdım ve onların adına çok mutlu oldum. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Bende evlenirsem böyle bir şey yapmayı düşünürüm“ diye konuştu.
Mehter eşliğinde yürüyüşü anlamlı bulan Mahmut Şahin isimli vatandaş ise, “Daha önce böyle bir şey ile karşılaşmamıştım. Her Türk gencini böyle görmek istiyorum. Bunlar bizim değerlerimiz, sonuna kadar destekliyorum. Var olsun, şen olsun” dedi.
Taksim Atatürk Anıtı’na gelen çift, burada kendilerine ilgi gösteren vatandaşlara nikâh şekeri dağıttı. Ardından kendilerini bekleyen faytona binerek düğün salonunun yolunu tuttu.
MUSTAFA BAKIRHAN-TUGAY SADAY