
CİMBOM TRANSFERE DOYMUYOR; SIRADA JENSEN VAR
Shabani Nonda'yı renklerine bağlayarak golcü transferini bitirdikten sonra Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın ısrarla istediği orta saha oyuncusuna rotasını çeviren Galatasaray'ın, Werder Bremen'de top koşturan Danimarkalı Daniel Jensen'in peşinde olduğu ortaya çıktı.Sarı - kırmızılı yöneticilerin, 28 yaşındaki Jensen için Alman kulübüne resmi transfer teklifi yaptıkları ve taraflar arasındaki bonservis pazarlıklarının devam ettiği vurgulandı. Milliyet'in ulaştığı Danimarka Milli Takımı'nın da formasını giyen Daniel Jensen, Galatasaray'ın kendisini istediğini doğruladı.
'Galatasaray'a gelirim'
Dört sezondur Werder Bremen forması giyen başarılı futbolcu, kulüplerin maddi konularda anlaşma sağlaması halinde sarı - kırmızılı kulübe imza atacağını açıkladı.Jensen, "Kulüpler görüşmelere devam ediyorlar. Anlaşma sağlanırsa Galatasaray'a gelirim" ifadelerini kullandı.
Danimarkalı futbolcu, Werder Bremen'de Avrupa Şampiyonlar Ligi ön elemesinde forma giydiği için Galatasaray'a gelmesi durumunda UEFA Kupası'nda oynayamayacak olmasıyla ilgili olarak ise "Benim için büyük bir problem değil. Transferim gerçekleşirse bu sezon sadece Türkiye Ligi'nde oynarım" açıklamasını yaptı.
Yeni hedef Manisa
Slaven Koprivnica engelini zorlanmadan aşarak UEFA Kupası'ndaki yoluna devam eden Galatasaray, Vestel Manisa ile yarın akşam deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Feldkamp'ın katılmadığı idmanda Koprivnica'ya karşı forma giyenler koşuyla yetinirken diğer futbolcular pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı. Tedavisine devam edilen Linderoth yine takımdan ayrı çalıştı. Koprivnica maçında sakatlanan Volkan'ın ise MR'ı çekildi. Genç futbolcu, Manisa maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Bu arada Song, Florya'ya getirdiği oğlu Ronny ile Lincoln ve Ayhan'ın fotoğrafını çekti. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:35