Asayiş
  • 11.9.2007 17:04

CİNSEL İLİŞKİDEN VAZGEÇTİ, ODAYA KİLİTLENDİ

A.Y.'nin 350 YTL'ye anlaştığı kadın, otel odasında ilişkiye girmekten vazgeçti. Bunun üzerine parasını geri isteyen A.Y., olumsuz yanıt alınca kadını otel odasına kilitledi

TRABZON'da, A.Y.'nin 350 YTL'ye anlaştığı kadın, otel odasında ilişkiye girmekten vazgeçti. Bunun üzerine parasını geri isteyen A.Y., olumsuz yanıt alınca kadını otel odasına kilitledi. İhbar üzerine otele gelen jandarma kadını kurtardı. Daha sonra birbirlerinden şikayetçi olmayan taraflar serbest bırakıldı.

Olay, dün gece saat 02.30 sıralarında Konaklar Beldesi’ndeki Okyanus Otel’de meydana geldi. 27 yaşındaki A.Y., geceyi birlikte geçirmek için 350 YTL’ye anlaşarak parasını ödediği 19 yaşındaki D.D. ile otele gitti. Bu sırada D.D. ilişkiye girmekten vazgeçince, A.Y. parasını geri istedi. D.D.’nin, paranın üstünde olmadığını öne sürüp geri vermeye yanaşmaması üzerine sinirlenen A.Y., genç kadını otel odasına kilitledi. D.D.’nin bağırarak yardım istemesi üzerine, otel görevlileri jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma kadını kurtardı. Gözaltına alınan A.Y. ve D.D. birbirlerinden şikayetçi olmadı. İfadeleri alınan A.Y. ve D.D. daha sonra serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:26

İLGİLİ HABERLER