Asayiş
  • 29.11.2017 02:02

Cinsel organından vurdular

İstanbul Avcılar da dün sabah saatlerinde otomobiliyle trafikte ilerlerken aracının önünü kesen ve kayınbiraderleri olduğu öğrenilen 2 şahıs tarafından kasığından ve cinsel organından silahla vurulan Mustafa A.isimli şahsı vuran zanlılar yakalanarak gözaltına alındı.

Kız kardeşlerini aldatıp boşanma davası açtığı gerekçesiyle saldırıyı düzenledikleri belirlenen S.T ve U.Ç.T isimli kardeşlerle birlikte Mustafa A.nın eşi olan kız kardeşleri de azmettirici suçlamasıyla gözaltına alındı.

Avcılar E-5 karayolu üzerinde dün sabah 09.00 sıralarında meydana gelen olayda, BMW marka lüks bir otomobilin önü 2 araç tarafından kesildi. Araçlardan inen 3 kişi kısa süre konuştuğu sürücüyle bir kaç el ateş ettikten sonra kaçtı. Saldırıda cinsel organından ve kasığından yaralanan Mustafa A.,çevreden yetişenler tarafından  hastaneye kaldırıldı. Mustafa A.nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken olay sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı.

Yapılan soruşturmada daha önce kart dolandırıcılığından suç kaydı olduğu öğrenilen Mustafa A.'yı vuranların kayınbiraderleri olduğu belirlendi.  Polisin Mustafa A.dan aldığı ifade ve kamera incelemelerinden belirlenen  S.T. ve U.Ç.T. isimli kardeşler ile yanlarında bulunan 3.şahısın yakalanması için çalışma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 29.11.2017 02:06

İLGİLİ HABERLER