Asayiş
  • 31.7.2011 00:57

ÇOBANLARIN KAVGASI KANLI BİTTİ; 1 ÖLÜ

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde çobanlar arasında çıkan kavgada 1 kişi av tüfeği ile vurularak hayatını kaybetti.
Olay, Aydın’ın Bozdoğan ve Çine ilçeleri sınırında bulunan Madran Dağı’nda bulunan Tekir Yaylası Mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Tekir Yaylası’nda birlikte çobanlık yapan Bozdoğan’a bağlı Pınarlı köyünde ikamet eden Haluk Dağlı ile Altıntaş köyünde ikamet eden Recep Ç. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kocasının Dağlı tarafından darp edildiğini gören Ayşegül B. kocasına ait av tüfeği ile Dağlı’ya bir el ateş etti.
Vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Haluk Dağlı, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından Dağlı’yı öldürdükleri iddia edilen çift jandarma tarafından gözaltına alınırken; Ayşegül B’in suçu üstlendiği öğrenildi.
Yaşanan olayda hayatını kaybeden evli ve 2 çocuk babası Haluk Dağlı’nın cenazesi, yapılan otopsinin ardından Pınarlı köyünde toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 15:21

İLGİLİ HABERLER