Gündem
  • 4.5.2018 12:05

Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan oldu

Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Lideri Devlet Bahçeli YSK'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığı için birlikte başvuru yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığı için Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) geldi. YSK çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Mithatpaşa Caddesi ile Meşrûtiyet Caddesi ve bağlantılı ara sokaklar araç trafiğine kapatıldı, arama noktaları oluşturuldu. Vatandaşlar Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi Türk bayrakları ile büyük bir coşkuyla karşıladı. Başbakan Yıldırım YSK önüne geldiğinde aracından indikten sonra vatandaşları selamladı. Vatandaşlar, “Ankara seninle gurur duyuyor” sloganları attı.

Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarından satırbaşları;

Sayın Cumhurbaşkanımızın 24 Haziran seçimleri için cumhurbaşkanlığı adaylığını Sayın Bahçeli ile birlikte yaptık. Sayın Erdoğan, seçimler Cumhur İttifakı'nın ortak adayı olarak belirlenmiştir.

İNCE'NİN ADAYLIĞI SORULDU

CHP’nin adayı Muharrem İnce oldu. Nasıl değerlendiriyorsunuz?

"Hayırlı uğurlu olsun. Tabii ki adaylar olacak ve bütün adaylar kendi projelerini hedeflerini anlatacaklar. Milletiz herkesi dinleyecek sonunda ülke için millet için en doğru kararı verecektir. 24 Haziran’da söz de karar da milletin olacaktır."

Yıldırım ve Bahçeli YSK’ya başvurdu

BAŞVURU YAPILDI

Binali Yıldırım ve Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığı başvurusunun ardından açıklama yapmadan binadan ayrıldı.

Yıldırım ve Bahçeli YSK’ya başvurdu

PROTOKOL SUNULACAK

"Cumhur İttifakı"na ilişkin protokolün ise saat 14.30'da YSK'ye sunulacağı öğrenildi.

Yıldırım ve Bahçeli YSK’ya başvurdu

Yıldırım ve Bahçeli YSK’ya başvurdu

Yıldırım ve Bahçeli YSK’ya başvurdu

Yıldırım ve Bahçeli YSK’ya başvurdu

ENSONHABER
 

Güncellenme Tarihi : 4.5.2018 12:53

İLGİLİ HABERLER

Onceki Sayfa
Sonraki Sayfa