Spor
  • 25.10.2021 23:04

Cüneyt Çakır bir maçtan servet kazandı

2. SIRAYA YÜKSELDİ

Al Ahli'nin gollerini 39. dakikada Yuri Cesar ve 72. dakikada A. Nourollahi kaydetti. Al Jazira'nin tek golünü 15. dakikada Abdalla Ramadan attı. Bu sonuçla Al Ahli 14 puanla 2. sıraya yükselirken Al Jazira 13 puanla 3. sırada kaldı.

VAR HAKEMİ METE KALKAVAN

Hakem Cüneyt Çakır karşılşamada 3 kez sarı kartına başvurdu. Öte yandan müsabakanın VAR hakemliğini ise Mete Kalkavan yaptı.

TEK MAÇ İÇİN 12 BİN DOLAR

Türk futbolunun en kariyerli hakemi olan Cüneyt Çakır’ın sadece bu maçtan alacağı ücretin, yaklaşık 12 bin Dolar (Yaklaşık 111 bin TL) civarında olduğu iddia edildi. Yardımcılarının ise bu rakamın yarısı olan 6 bin Dolar kazandı.

 

Hakem Cüneyt Çakır'a astronomik teklif! 1 sezon için...

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Birleşik Arap Emirlikleri Körfez Ligi’nde oynanacak Al Ahli - Al Jazira maçında düdük çalmasının ardından flaş bir teklifle karşı karşıya geldi.

Süper Lig ve Avrupa'da görev yapan hakem Cüneyt Çakır ve ekibi bu kez Körfe Ligi'nde maç yönetebilir... Cüneyt Çakır için ilginç bir iddia ortaya atıldı.

 DEVAM EDİLECEK

Çakır, yardımcılarıyla beraber daha önce Suudi Arabistan Ligi’nde de maç yönetmişti. Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun Cüneyt Çakır ile devam edilmesi konusunda fikir birliğine varıldığı ve Cüneyt Çakır'a bu teklifin iletildiği bilgisi geldi.

 111 BİN TL KAZANMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde yönettiği maçtan 111 TL kazanan Çakır'a önerilen teklif 1 sezon için 500 bin Dolar (Yaklaşık 3 milyon 700 bin TL) olduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.10.2021 23:22

İLGİLİ HABERLER