Dağda eşeğe binen HDP'li Pervin Buldan TOGG'u beğenmedi

••1 dk okuma
Dağda eşeğe binen HDP'li Pervin Buldan TOGG'u beğenmedi

Hızlı Özet

“HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Van'da yaptığı konuşmasında Türkiye'nin gururu, yüzyılın projesi Togg'u hedef aldı.”






HDP'li Pervin Buldan'ın Togg hazımsızlığı



Van'da konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Sizin milli yerli bir otomobiliniz var ya TOGG, işte 14 Mayıs sabahı sizi yerli ve milli otomobilinize doldurup hepinizi yolcu edeceğiz" dedi.



Togg'u hedef aldı



HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Van'da yaptığı konuşmasında Türkiye'nin gururu, yüzyılın projesi Togg'u hedef aldı.



Buldan, teslimatlardan sonra yollarda sık sık görülecek olan Togg'u hazmedemeyen isimler arasına girdi..



"Sizi yerli ve milli otomobilinize doldurup hepinizi yolcu edeceğiz"



Yerli ve milli otomobil hakkında skandal ifadeler kullanan Buldan, seçim sonrası hükümeti Togg'a bindirip yolcu edeceğini söyledi:



Buradan sizin huzurunuzda söz veriyoruz. Kadınlar değiştirecek, dönüştürecek, yönetecek, nokta. Kadınlar yönetecek, sevgili arkadaşlarım. Türkiye’yi yöneteceğiz, kadınlar olarak yöneteceğiz. Parlamentoda da yaşamın her alanında da kadınlar olarak biz bu ülkeyi yönetmeye adayız.



Sizin milli yerli bir otomobiliniz var ya bir şeye benzemeyen TOGG  , işte 14 Mayıs sabahı sizi yerli ve milli otomobilinize doldurup hepinizi yolcu edeceğiz.




Bu haber 791 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İsrail cumhurbaşkanı Azerbaycan uçağıyla Türkiye üzerinden gizlice geçti
Gündem

İsrail cumhurbaşkanı Azerbaycan uçağıyla Türkiye üzerinden gizlice geçti

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, CICA zirvesi için Bakü'ye Azerbaycan'a ait bir yolcu uçağıyla giderken Türkiye hava sahasından geçti. Ankara, Kasım 2024'te Herzog'un uçağına geçiş izni vermemişti.

Habervitrini12619 Görüntüleme
Banias kasabı Mihraç Ural'ın yakalanması sevinç gösterilerine neden oldu
Gündem

Banias kasabı Mihraç Ural'ın yakalanması sevinç gösterilerine neden oldu

İki katliamla ilgili tanıklıklar ve raporlar, cesetlerin sokaklara, dükkanlara ve hatta bodrumlara saçıldığını, kurşun ve kesici silahlarla gerçekleştirilen infazları, evlerin ve cesetlerin yakılmasını içeriyordu.

Habervitrini12543 Görüntüleme
Bazı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Gündem
#anadolu ajansı#ekonomi#fotoğraf

Bazı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Buna göre, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğüne Can Atilla getirildi. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığında açık bulunan Emeklilik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Adnan Yılmaz atandı.

Habervitrini14307 Görüntüleme
Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye-Azerbaycan arasında 'iki devlet, tek millet' prensibi kendisini bütün alanlarda gösterdi
Gündem
#anadolu ajansı#ekonomi#fotoğraf

Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye-Azerbaycan arasında 'iki devlet, tek millet' prensibi kendisini bütün alanlarda gösterdi

Türkiye-Azerbaycan ilişkilerinin çok çeşitli tarihi sınamalardan geçtiğini ve sağlam stratejik temellere oturduğunu belirten Fidan, "İki devlet, tek millet prensibi kendisini bütün alanlarda göstermektedir. Liderlerimiz arasında sarsılmaz bir dostluk ve kardeşlik bağı vardır. Bu bağ çok zor zamanlarda, savaş ve kriz zamanlarında test edilmiş bir bağdır." ifadelerini kullandı.

Habervitrini13934 Görüntüleme