
Damat dehşeti, 1 ölü, 1 yaralı
Antalya’da eşinin evden ayrılmasına sinirlenen bir kişi, pompalı tüfekle kayınpederini öldürdü, 1 kişiyi de yaraladı
Edinilen bilgiye göre, Gazipaşa ilçesinde yaşayan ve eşinin evi terk etmesine sinirlenen Ö.A. Antalya merkez Kepez ilçesi, Güneş Mahallesi Osman Yüksel Serdengeçti Caddesi üzerinde kayınpederi H.Ç’nin kasap dükkanına geldi. Kayınpederi H.Ç. ile tartışan Ö.A. daha sonra aracında bulunan pompalı tüfekle dışarıdan içeriye doğru ateş açtı. H.Ç. olay yerinde hayatını kaybederden kokoreç almak için dükkana gelen A.E. ise ağır yaralandı. Olay yerinden kaçan Ö.A., Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi’nde eşinin ailesinin yaşadığı eve ateş açtı. Evdekiler kendilerini banyoya kilitlerken, A.Ö. 80 AF 150 plakalı araçla kaçtı. Yaralı A.E. ambulansla hastaneye sevk edilirken, Güneş ve Konuksever mahallelerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Zanlının yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.
KAYINPEDERİNİ ÖLDÜREN DAMAT TESLİM OLDU
Antalya’da kayınpederini pompalı tüfekle öldüren ve bir kişiyi de yaralayan şahıs, Gazipaşa ilçesinde polis ekiplerine teslim oldu.
Antalya’da yaşanan damat dehşetinin ardından zanlı Ö.A’nın ikametgahı olan Gazipaşa’da İlçe Emniyet Müdürlüğü alarma geçti. Zanlı Ö.A’nın Gazipaşa’da yaşayan kardeşi O.A’yı alan Gazipaşa polisi, iki kardeşi telefonla görüştürdü. Zanlı Ö.A’nın teslim olması için ikna edilmesinin ardından süreç başladı. Cinayetin ardından Antalya’nın Serik ilçesinde bulunan bir diğer kardeşinin evine giden Ö.A, Serik’te ikamet eden kardeşine cinayet işlediğini ve Gazipaşa’da teslim olacağını anlattı. Cinayet işleyen kardeşini alarak Gazipaşa’ya getiren Ö.A, D-400 Karayolu Gazipaşa Devlet Hastanesi kavşağında bekleyen polis ekiplerine kardeşini teslim etti. Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı ve beraberinde bulunan kardeşleri, kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarının görüntü almasını engellemek istedi. Zanlının kardeşi basın mensuplarını, “Çekmeyin kardeşim, herkesin derdi var. Adam bir sürü pislik yapmış gelmiş. Nerden alıp geldim adamı. Biz de mi pislik yapalım” diyerek engellemeye çalıştı. Sağlık kontrolünün ardından zanlı ve yakınları İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Cinayet zanlısı Ö.A, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şubesi Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.