Eğitim
  • 16.9.2009 13:45

DANIŞMANI YÖK BAŞKANI'NA RAHAT VERMEDİ

İlköğretim haftasının başlamasıyla milyonlarca öğrenciyi tatlı bir heyecan sardı. Milyonlarca veli de onların heyecanına ortak oldu.

O velilerden biri de Türkiye’de Yüksek Öğrenimin patronu konumundaki YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan’dı. Özcan, anaokuluna giden en küçük oğluyla okulun ilk gününde kendi ilgilendi.

Özcan’ı bu heyecanlı gününde muhabirin sorularını yanıtladı ancak, her söylediği danışmanı tarafından düzeltildi.

ingilizce eğitim veren okula başlayan oğlu için bunun önemini anlatırken danışman araya girerek konuşmasını düzeltmesini istedi ve Türkçe eğitimin önemini vurgulamasını rica etti.

Oradan çıkarak hayvanat bahçesine giden Özcan ve oğlunu danışman burada da rahat bırakmadı. Hayvanat Bahçesi'ndeki bir tavşana 'Arap' ismini vermek isteyen Özcan ve oğluna danışman Irkçı söylemler olduğunu söyleyerek yine izin vermedi.

YÖK'ün önemli konulardaki bir takım hassasiyetleri baba-oğulun okul günününe işte böyle yansıdı..

 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:07

İLGİLİ HABERLER