KÖLN - Daum, gazetecilerin, yönetimden hiç kimsenin maça gelmemesi üzerine sordukları bir soruya, ''Kamp öncesi yöneticilerle bir toplantı yaptık. Bu toplantıdan hiç memnun kalmadım. Aziz Yıldırım hariç bazı yöneticilerin beni istemediği izlenimine vardım. Ama bu tabii ki takıma yansımayacak. Takımın havası çok iyi'' şeklinde yanıt verdi.
Gazetecilerin Fenerbahçe'nin bugüne kadar sürekli zayıf takımlarla hazırlık maçları oynadığı yönündeki eleştirilerine Daum, şöyle yanıt verdi:
''Kampa başlamadan önce yapılan programda Borussia Dortmund ve Mönchengladbach ile maç yapmak için anlaşmıştık. Ancak bazı nedenlerden dolayı bu maçlar iptal oldu.''
Hazırlık maçlarındaki oyuncu tercihlerine de değinen Alman teknik adam, ''Deniz'i oynatma nedenim bir an önce takıma uyum sağlamasıydı. Servet'in yaptığı hatalara karşı oynatma nedenim ise ona büyük bir güvenim var. Umarım futbol federasyonu yabancı oyuncu sayısını artırır ve biz de Aurelio'yu göndermeyiz'' diye konuştu.
Daum, gazetecilerin ''Volkan hatalı gol yedi. Hala kaleci konusunda endişe duyuyor musunuz?'' sorusuna ise ''Endişe değil adeta dehşet yaşıyorum'' cevabını vererek sözlerini tamamladı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:37