Spor
  • 20.10.2005 03:34

DAUM, TOPU ISKALAYAN VOLKAN İÇİN NE DEDİ?

Alman teknik adam, ‘Rövanşta maçın kaderini değiştirebilecek Alex yok. Onun yokluğuyla endişelenmem birşeyi değiştirmeyecek’ dedi.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum, Schalke karşısında istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi. İlk yarıda girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerine değinen Daum, ‘İkinci yarıda, nedenini açıklayamadığım bir şekilde geriye çekildik ve kontratağa kalkmaya çalıştık, ancak ne yazık ki bunu da yapamadık. Dilediğimiz sonuç bu değildi’ dedi.

Kendimizi geliştirmeliyiz

Schalke’nin rövanşta saha avantajı olacağını belirten Daum,Bizde duran topları iyi kullanan ve maçın kaderini değiştirebilecek Alex yok. Alex tipinde başka bir oyuncuya da sahip değiliz. Alex’in yokluğuyla endişelenmem hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Alex’siz de maçı kazanmak için hazırlığımızı yapacağız. Bu yüzden farklı bir sistemle oynayacağızdiye konuştu.

Alman teknik adam 3. golde büyük hata yapan Volkan için ‘Daha önceki performansına bakınca, bir hatadan dolayı bundan böyle onunla devam etmeme kararı acımasız olur. Takım içinde 4, 5 hata yapan oyuncular var. O hatayı takım olarak telafi etmesini bildik. Şu anda her şey bizim elimizde. Milan’ın berabere kalması, bizim için avantaj olmadı. Grupta her şey olabilir.’ Daum, futbolcularını net bir şekilde uyaracağını da söyledi.

Daum, ‘Frankfurter Allgemeine Zeitung’ gazetesindeki röportajında ‘F.Bahçe’de mutluyum, ancak eleştirilere katlanıp katlanamayacağımı düşünüyorum. A.Madrid gibi bir takımın başında R.Madrid ve Barcelona gibi takımları geride bırakıp şampiyon olmak isterdim. Dünya Kupası’nda bir takımın başında yer almak konusunda Noel’e dek karar vermek istemiyorum’ diye konuştu.

Almanya’da puan almalıyız

F.BAHÇE yöneticisi Mahmut Uslu, Alex’in 1 Kasım’da kırmızı kart cezası olması sebebiyle oynamayacak oluşunun kendileri için kötü olduğunu söyledi. Uslu sözlerini şöyle sürdürdü: ‘İki net gol kaçırdık. 1-0 öndeyken ikinci golü bulsaydık 4 bile olurdu. Şanssız bir gol yedik. Artık Almanya’daki maçta mutlaka puan almamız lazım. Alex’in oynamaması kötü oldu. Ama gidip puan alacağız.’
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:51

İLGİLİ HABERLER