Spor
  • 21.7.2009 13:21

DAUM'DAN ACI İTİRAF!

DAUM’UN medyaya ayrı camiaya ayrı yüzünü gösterdiği ortaya çıktı. İdmanlarda sürekli gülen o yüzün arkasında Alman hocanın sakladığı gerçekler var. Daum’un 21 gün boyunca İstanbul ve Almanya’da yapılan çalışmalarda yaşadığı gözlemler kamuoyuna hiç yansımadı. Camiayı demoralize etmemek ve oyuncuların da kendilerini futbola daha iyi verebilmeleri adına gerçekleri gizledi.

ALMAN hoca kendisine yakın yöneticilere ve Aykut Kocaman’a “Bu takımın temeli çökmüş, nasıl ne hale getirilmiş, inanılır gibi değil. Oyuncuların psikolojisi hepten çökmüş. Fiziksel dayanıklılık facia durumda. Sanki yeniden futbola başlıyor gibiler. Takımın nasıl bir facia duruma getirildiğini laktak testlerinde gördük. Son yıllardaki laktak testleriyle karşılaştırdık ve tarihin en kötü sonuçlarıyla karşılaştık. Takım kurgusu bile bozulmuş. Oyuncular pozisyonlarını bile tutamıyor. Mental ve ruhsal çöküşle birlikte bedensel çöküş de yaşamış takım. Bizim işimiz bu kötü durumdan takımı çıkartmak” itiraflarında bulundu.

“GEÇEN sene devre arası şampiyonluğu yakalayabilecek bir durumdaymış F.Bahçe. Takviyeler yapılsaymış, şampiyon olunurmuş. Ancak hiçbir şey yapılmamış. Ne sola, ne santrfora. Bıraktığım dönemden daha geriye gitmişler. 3 senede hiç ileri adım atmamış F.Bahçe” ifadelerini kullandığı öğrenildi

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:10

İLGİLİ HABERLER