Asayiş
  • 29.10.2022 00:36

Dedektif gibi iz sürüp, kendisini aldatan karısının sevgilisini buldu

Manisa’da yaşayan 25 yaşındaki Aykut Üge, 14 ay önce resmi nikah kıyarak hayatını 18 yaşındaki Cemre Tütüncü ile birleştirdi. 2 ay önce de düğünlerini yapan çift arasına eski sevgili girdi. Eşindeki değişimleri fark edip bunun nedenini araştıran Üge, dedektif gibi iz sürüp eşinin eski sevgilisi Ö.K.(21) ile olduğunu öğrendi. Üge, Ö.K’ya ulaşmak için ise bayan kuzeni ile sosyal medya üzerinden irtibat kurdurup, buluşma ayarlattı. Ö.K. ile bir araya gelen Üge’nin dünyası başına yıkıldı. Eşinin 5 aydır Ö.K. ile görüştüğünü hatta evine aldığını öğrenen Üge, “Tek isteğim boşanmak. Madem böyle bir şey vardı neden bana düğün yaptırdı? Bundan sonra ne hali varsa görsün” dedi. Ö.K’da bu konuda şahitlik yaparak Üge’ye destek olacağını söyledi.

Film gibi olay, Akhisar ilçesinde yaşandı. İlçede beton mikseri şoförlüğü yapan Aykut Üge, 2021 yılının Ağustos ayında resmi nikah yaparak Cemre Tütüncü ile dünya evine girdi. Çift, pandemi nedeniyle erteledikleri düğünlerini ise bu yıl Ağustos ayında gerçekleştirdi. Aykut Üge son 5 aydır eşinin hareketlerinden şüphelenmeye başladı. Üge, geceleri uyamayan, sürekli telefonla yazışmalar yapan eşinin kiminle görüştüğünü bulabilmek için dedektif gibi iz sürdü.

'KUZENİ İLE BULUŞMA AYARLADI'

Aykut Üge, eşinin Ö.K. isimli bir kişi ile konuştuğu duyumunu alınca bu kişiyi bulmak için harekete geçti. Kuzeni D.T'ye sosyal medya üzerinden arkadaşlık teklifi ettiren ve mesajlaştıran Üge, daha sonra Ö.K. ile buluşturma ayarlattı. 23 Ekim günü buluşma yerine gelen Ö.K. karşısında Üge'yi görünce büyük bir şok yaşadı.


Her şeyi itiraf eden Ö.K., yıl başında askerden geldiğini, daha önce 1 yıl kadar sevgilisi olan Cemre'nin evlendiğini öğrendiğini, Mayıs ayından itibaren sık sık telefonla görüştüklerini, kendisi evde yokken evine girip çıktığını itiraf etti.


Yaptıklarından pişmanlık duyduğunu anlatan Ö.K. boşanma davasında da Aykut Üge lehine tanıklık yapacağını, Cemre'nin kendisine attığı mesajları da sakladığını söyledi.

'TEK İSTEĞİM BİRAN ÖNCE BOŞANMAK'

Tek isteğinin boşanmak olduğunu söyleyen Aykut Üge, "Daha iki ay önce düğün yaptık. Madem böyle bir şey var neden evlendi? Sonradan öğrendim ki eski sevgilisi ile görüşüyormuş. Ben işteyken eve alıyormuş. Her şeyi öğrendim her şey delilli ispatlı. İşimi gücümü boşladım dedektif gibi gerçeği ortaya çıkarmaya çalıştım.

Annesi de bu süreçte ona destek olmuş. Ö.K'nın kendisini sevdiğini, onunla görüşmesini istemiş. 14 Ekim günü de eşyalarını alıp ailesini yanına gitti. Benim bundan sonra tek bir isteğim var oda boşanmak" ifadelerini kullandı.



 

 

Güncellenme Tarihi : 29.10.2022 00:42

İLGİLİ HABERLER