Spor
  • 13.8.2012 02:01

Demirören kupayı bu kez aydınlıkta verdi!..

Demirören'in Galatasaray'a süper kupayı verme anı ilginç bir espiriyle yorumlandı.

TFF Süper Kupa'nın 6. şampiyonu Galatasaray, kupasını TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in elinden aldı.

Karşılaşmanın ardından saha içinde sevinç yumağı oluşturarak zaferini kutlayan sarı-kırmızılılara, daha sonra protokol tribününde gerçekleştirilen törende Süper Kupa'yı TFF Başkanı Yıldırım Demirören verdi. Kupayı Galatasaray'da Necati Ateş, Tomas Ujfalusi ve Sabri Sarıoğlu kaldırdılar.

Kupa töreni sırasında büyük sevinç yaşayan sarı-kırmızılılar, saha içine inerek kupa ile taraftarlarını selamladı. Galatasaraylı taraftarlar da kupa ile tribünleri dolaşan futbolculara tezahüratlarla destek vererek sevinçlerine ortak oldu.

Kupa töreninde sarı-kırmızılıların yeni transferi Brezilyalı Felipe Melo da protokol tribününe gelerek takım arkadaşlarıyla şampiyonluğu kutladı. Melo'nun oyuna ikinci yarı dahil olan Aydın Yılmaz'ın formasını giymesi dikkat çekti.

TFF Başkanı Demirören, Fenerbahçe'ye de ikincilik madalyasını takdim eden kişi oldu. Maçta görev yapan hakemler Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık ongun, Süleyman Abay, Hüseyin Göçek ve Bülent Yıldırım'a da başarı şiltleri TFF Başkan Vekili Ufuk Özerten tarafından takdim edildi.

Süper Kupa Töreninde Fenerbahçeliler Terk Etti

Kupa töreninin yapıldığı ve Galatasaraylıların sevincinin tavan yaptığı sırada Fenerbahçelilerin tribünleri boşaltığı dikkatlerden kaçmadı. Kupa saha içinde bulunan Teknik Direktör Fatih Terim ile yardımcısı Hasan Şaş'a da ulaştırıldı. Çimlere yatarak kupa ile pozlar veren futbolcular, büyük bir sevinç yaşadı. Taraftarın söylediği şarkılar eşliğinde tur atan futbolcuların mutluluğuna doruğa ulaştı.

Galatasaray'ın son 23 dakikayı 10 kişi oynayarak kazandığı zaferin ödülü olan Süper Kupayı, protokol tribününde gerçekleştirilen törende Tff Başkanı Yıldırım Demirören verdi. Sarı kırmızılarının kaptanı Sabri, Ujfalusi ve Necati'nin kupayı kaldırmasıyla birlikte konfeti yağmuru başladı. Süper Kupa ile sahaya inen futbolculara Melo'da katıldı. Ayağının tozu ile Erzurum'a gelen Melo'nun kupayı ısırdığı görüldü.


 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:01

İLGİLİ HABERLER