Yaşam
  • 28.4.2007 17:20

DENİZ SEKİ : TÜRKİYE GİBİ BENİM HAYATIM DA KARIŞIK

TUNCER CENGİZ
İSTANBUL - Adı ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile anılan şarkıcı Deniz Seki, ABD'den döndü. Ünlü sanatçı uçaktan iner inmez gazetecilere cumhurbaşkanlığı seçimlerini sordu. Seki, "Muhtıra mı verildi? Öyle bir şey duydum ama takip edemedim" dedi.


Ünlü sanatçı Deniz Seki, Türk Hava Yolları'nın (THY) uçağıyla New York'tan İstanbul'a geldi. Uçaktayken yalnız olduğu öğrenilen Deniz Seki, inişinden itibaren yaklaşık yarım saat telefon görüşmesi yaptı. Valizlerini beklediği sırada basın mensuplarının sorularının yanıtsız bırakan Seki, gazetecilere cumhurbaşkanlığı seçimlerini merak ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili son durumu soran Seki, "Muhtıra mı verildi ? Öyle bir şey duydum ama takip edemedim. Ortalık fena karıştı galiba"dedi.


Seki, gazetecilerin kendi işlerinin de karışık olup olmadığı yönündeki sorulara da "Karışık" diye yanıt verdi.


Deniz Seki, ABD'de konser için bulunan ve adının birlikte anıldığı ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'yle buluşup buluşmadığı yönündeki soru üzerine ise "Çok güzel 3 konser dinledim. Orada moral buldum. Hüsnü Bey'le ilgili devamlı soruyorsunuz. Ben bir şey söylemiyorum. Ama soruyorsunuz " diye konuştu.


Ünlü şarkıcı, Hüsnü Şenlendirici'nin boşanma kararı hakkında da bilgisi olduğunu söyledi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:40

İLGİLİ HABERLER