Spor
  • 25.10.2008 00:47

DENİZLİ: ''3 PUAN İSTİYORDUK, AMA OLMADI!..''

Denizli, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, ''Benim, taraftarlarımızın önündeki ilk maçımdı. 3 puanla çıkmak hepimizin arzusuydu ama ligin gerçekten çok mücadele eden ve özellikle ofansif gücü yüksek bir takımıyla oynadık. Sivasspor ile oynadığımız maç, bu sahada oynanacak en çetin ve mücadelesi en yüksek maç olacak'' diye konuştu.
Denizli, 90 dakikaya bakıldığında, takımının ortaya koyduğu mücadeleden tam anlamıyla memnun olmasa da iyiye doğru gittiklerini söyleyebileceğini ifade ederek, ''Final paslarında biraz zorlandık. Kanatlara gittiğimiz zaman topları etkili kullanamadık. Hedefe giderken zaman zaman bu tür puan kayıplarıyla karşılaşacağız'' dedi.
"ÖNEMLİ OLAN ZİRVEDE BİTİRMEK"
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, ligde puan kayıplarının olabileceğini, sezonu zirvede tamamlamanın önemli olduğunu söyledi.
Kenan Öner, 1-1 sona eren Sivasspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, zorlu bir maç yaptıklarını belirterek, "Sivasspor, ligin iyi takımlarından biri. Çok mücadeleci. Şanssız bir golle başladık. Beraberliği yakaladık, sayısız pozisyona girdik ama bunları değerlendiremedik" dedi.
Yollarına devam ettiklerini dile getiren Öner, "Puan kayıpları olabilir. Önemli olan ligi zirvede bitirmek. Kazanma arzusu vardı. Oyunun belli bölümlerinde iyi oynadık" diye konuştu.
Maçın hakemiyle ilgili soruları Öner, "Faullere göz yumdu, birkaç hücumumuzu durdurdu" diye yanıtladı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:01

İLGİLİ HABERLER