Spor
  • 17.8.2009 03:49

DENİZLİ'DEN ANTALYASPOR UYARISI...

Mustafa Denizli'den Antalyaspor uyarısı... Beşiktaş Teknik Direktörü futbolcularıyla yaptığı görüşmede, Antalyaspor'un mücadeleci bir takım olduğunu belirterek, "Sezon başları her zaman zordur. İlk hafta kaybettikleri maç sizi yanıltmasın. O karşılaşmada iyi oynamalarına rağmen sahadan mağlup ayrıldılar. Lige Büyükşehir beraberliğiyle başlayarak puan kaybettik. Rakiplerimizin kazandığı bir ortamda yeni bir fire daha vermememiz gerekir" dedi.

ÇOK DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKİR
Maçı seyircisiz oynayacak olmalarının bir dezavantaj olduğunu vurgulayan Mustafa Denizli, "Buna rağmen kazanmak için her şeyimizi ortaya koymamız gerekiyor. Antalyaspor'u geçen sezon lig ve kupada 5 kez yenmemiz sizi yanıltmasın. Bu kez daha da güçlerdiler ve bize karşı bilenerek çıkacaklar. Bu nedenle çok dikkatli olmak zorundayız" ifadesini kullandı.

SEYİRCİSİZ İNÖNÜ'YE ÇIKMAK İŞKENCE
Nihat Kahveci, Antalya maçını seyircisiz oynayacak olmalarının kendi adına büyük üzüntü olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın golcü futbolcusu, "7.5 yıl aradan sonra Beşiktaş formasıyla İnönü'ye çıkmanın heyecanını yaşıyorum. Ancak maçın seyircisiz oynanması benim için üzüntü verici. Bu anı taraftarımızla birlikte yaşamayı çok isterdim. Ancak onların ruhunu hissedeceğim. Tek hedefim maçtan galibiyetle ayrılmak" dedi.

TOP ARTIK BOBO'DA
Beşiktaş Yönetimi Bobo için St.Etienne kulübü ile anlaşmasına rağmen son kararı Brezilyalı futbolcuya bıraktı. Bobo'nun Fransız kulübünün verdiği yıllık ücreti az bulması nedeniyle geri adım attığı belirlendi. Siyah-Beyazlı oyuncunun son kararını birkaç gün içinde vermesi bekleniyor.

YUSUF ŞOKU!
Önceki gün takımla yapılan taktik çalışmada yer alan Yusuf dün akşamki son antrenmanda çalışmaya çıkmadı. Arka adalesindeki gerginlik nedeniyle dinlendirilen futbolcunun oynamayacağı öğrenildi. Yusuf'un yerine Nobre'nin oynaması bekleniyor.

CEZALI KARTAL SİFTAH PEŞİNDE
Süper Lig'in 2. haftası bugün oynanacak Beşiktaş-Antalyaspor maçıyla sona eriyor. Siyah-Beyazlı takım geçen sezondan bir maç ceza aldığı için bugünkü maçı seyircisiz oynayacak. İbrahim Üzülmez'in bu maçta kaptan olarak sahaya çıkması bekleniyor. Beşiktaş'ta cezalı Rüştü'yle sakat olan Delgado, İbrahim Toraman ve Yusuf yok. Beşiktaş ile Antalyaspor bugün ligde 29. kez karşılaşacak. Bugüne kadar Kartal 18, Antalyaspor ise 3 kez galip geldi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:43

İLGİLİ HABERLER