Spor
  • 26.10.2008 02:10

DENİZLİ'NİN YÜZÜ GÜLÜYOR...

"Ortaya koyduğunuz mücadeleden memnunum. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirememiş olabiliriz. İleride bunu skora da yansıtırız"
BEŞİKTAŞ, İnönü Stadı’nda Sivasspor’u 4. maçta da yenemese de oynanan futbol teknik direktör Mustafa Denizli’nin yüzünü güldürdü. İstanbul’da ilk kez siyah beyazlı taraftarın önüne çıkan Denizli, "Gol atmak kadar pozisyona girmek de önemli. Biz iyi yoldayız" dedi. Dün sabahki idmandan önce oyuncularıyla bir toplantı yapan ve onlara teşekkür eden tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:
"Ligin en güçlü ekiplerinden biri ile oynadık. Sivasspor kontratakta çok başarılı. Bu maçta ortaya koyduğumuz futbolu başarılı buldum. Beşiktaş olarak hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Önemli olan istikrarlı çizgiyi en iyi şekilde korumak. Rakip kim olursa olsun oyunun kontrolünü elimizde tutmak önemlidir. İstatistiklere baktığımızda tüm sayısal üstünlükler Beşiktaş’tan yanadır. Gol atmak kadar gol pozisyonuna girmek de takımımızın çok güçlü olduğunu ortaya koyuyor. Böyle oynamaya devam edin."
Skora da yansıyacak
Hafta içinde Fortis Türkiye Kupası’nda Antalyaspor’la yapacakları maça da hazır olduklarını vurgulayan Mustafa Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kadromuzda herhangi bir değişiklik yapmadan yolumuza devam edeceğiz. G.Birliği ve Sivasspor maçlarında futbolunuzla pozitif görüntü sergilediniz. İki maçtaki performansınızdan memnunum. Sizlerle daha büyük başarılara imza atacağımızdan şüphem yok. Mağlup olabiliriz ama böylesi yürekli mücadeleden asla taviz vermemeliyiz.
İyiyiz, daha iyi olacağız. Çok pozisyona giriyoruz. Belki şimdilik bunları değerlendiremedik ama ileride skora da yansıyacağından kuşkum yok."
Bu kayıpları telafi ederiz
BEŞİKTAŞ Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, "Lig uzun bir maraton. Sivasspor karşısında kaybettiğimiz 2 puanı telafi ederiz" dedi. Oynanan futbolun ilerisi için ümit verici olduğunu belirten Erdoğan, "Mustafa Denizli ile takıma ruh ve şevk geldiği ortada. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla gideceğiz. Her zamankinden daha iddialı olduğumuzu düşünüyorum" dedi.
Beşiktaş’ın acelesi var 
SÜPER Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, rakipleri karşısında özellikle maçların ilk 15 dakikalarında gol yollarında daha etkili. Siyah beyazlı takım, ligdeki 15 golünün 7’sini maçların ilk 15 dakikalarında filelere yolladı. Kartal, kalan 8 golünü ise karşılaşmaların ikinci yarılarında attı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:58

İLGİLİ HABERLER