Spor
  • 21.3.2021 19:03

Denizlispor ile Başakşehir puanları paylaştı

Denizlispor - Başakşehir maç sonucu: 0-0

Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında Denizlispor, Başakşehir'i ağırladı. Küme düşme hattından uzaklaşmak için 3 puana ihtiyacı olan iki ekibin karşılaşmasından gol sesi çıkmadı: 0-0. Alınan 1'er puan sonrası Denizlispor 25, Başakşehir ise 30 puana yükseldi.

Süper Lig'de 31. hafta maçında Denizlispor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takımın mücadelesi golsüz eşitlikle sonuçlandı. Başakşehir, karşılaşmada daha üstün olan taraf olmasına rağmen, golü bulamayınca maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Alınan 1'er puan sonrası Denizlispor 25, Başakşehir ise 30 puana yükseldi.

Denizlispor - Başakşehir maçı 11'leri

Denizlispor: Cenk, Muhammet, Oğuz, Leismann, Sakıb, Murawski, Diskerud, Bakalorz, Sacko, Sagal, Rodallega

Başakşehir: Mert Günok, Ömer Ali, Ponk, Epureanu, Hasan Ali, Tolga Ciğerci, Ndayishimiye, Visca, Giuliano, Deniz, Demba Ba

Yukatel Denizlispor - Medipol Başakşehir maçından notlar

Yukatel Denizlispor'un Süper Lig'in 31'inci haftasında sahasında Medipol Başakşehir’i konuk ettiği maçta iki takım lig tarihinde 14'üncü kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 3'ünde kazanan taraf Denizlispor oldu. Başakşehir 7 karşılaşmadan galip ayrılırken, 3 mücadele de beraberlikle sona erdi.

Denizlispor'da kart cezalıları Özer Özdemir, Mustafa Yumlu, Kubilay Aktaş ve maçtan önceki gün alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı fesheden Tiago Lopes bu maçın kadrosunda yer almadı. Denizlispor'da teknik direktör Hakan Kutlu, Başakşehir maçına 2-0 kaybettikleri Gaziantep FK karşılaşmaya göre 4 farklı isimle çıktı. Kutlu, savunmanın ortasında Mustafa’nın yerine Leismann’a, sağ bekte Özer’in yerine Muhammet’e, sol bekte Ayman Ben Mohamed’in yerine Sakıb’a, orta sahada Kubilay’ın yerine Murawski’ye şans verdi.

KOCAMAN’DAN 5 DEĞİŞİKLİK

Medipol Başakşehir’de ise teknik direktör Aykut Kocaman son oynanan Beşiktaş maçının kadrosundan 5 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Kocaman, sağ bekte Rafael’in yerine Ömer Ali'ye görev verdi. Berkay’ın yerine Ndayishimiye, Mehmet Topal’ın yerine Tolga Ciğerci’ye ilk 11’de görev veren Kocaman, Aleksic’in yerine ise Edin Visca’yı sahaya sürdü. Başakşehir’de ileri uçta ise Crivelli’nin yerine son haftaların formda ismi Demba Ba görev aldı. Başakşehir'de sakatlığı atlatan Edin Visca, bu karşılaşmayla 10 Ocak'taki Ankaragücü maçından 2 aydan uzun süre sonra ilk 11'e geri döndü.

Ligde evinde oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan yeşil-siyahlılar, Medipol Başakşehir ile sezonun ilk yarısında oynadığı maçta 3-3 berabere kalmıştı.

Güncellenme Tarihi : 21.3.2021 18:08

İLGİLİ HABERLER